Facebook Pixel AEK: «Παλάβωσε» ο Τίγρης - Δύο παικταράδες και μεταγραφή-έκπληξη αντί Γιακουμάκη
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-23 09:50:00

«Παλάβωσε» ο Τίγρης - Δύο παικταράδες και μεταγραφή-έκπληξη αντί Γιακουμάκη - Θα «ρίξει» το ΟΑΚΑ

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Παλάβωσε» ο Τίγρης - Δύο παικταράδες και μεταγραφή-έκπληξη αντί Γιακουμάκη - Θα «ρίξει» το ΟΑΚΑ

Ξαφνική «απαίτηση» Ουζουνίδη, ψηλά το «θηρίο» για τα χαφ.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν άπαντες στην ΑΕΚ μετά το σκορ πρόκρισης (1-2) που πήρε η ομάδα απέναντι στη Βίντι. Οι Κιτρινόμαυροι θεωρούν ότι ο σύλλογος βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και γι’ αυτό από σήμερα κιόλας αναμένεται να τρέξουν τις επαφές για τις τελικές κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ.

Δεδομένα στην Ένωση θα αποκτήσουν ακόμα ένα χαφ κι έναν εξτρέμ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη με μία ακόμα έξτρα μεταγραφή για την επίθεση, ενδεχομένως ενός «καθαρού» σέντερ φορ.

Κι αυτό γιατί ο Μαρίνος Ουζουνίδης δείχνει να μην εμπιστεύεται απόλυτα τον Γιώργο Γιακουμάκη, με αποτέλεσμα στην ουσία να στηρίζεται σε τρεις παίκτες στη γραμμή κρούσης, τον Μάρκο Λιβάγια, τον Βίκτωρα Κλωναρίδη και Εζεκιέλ Πόνσε, ενώ για τον Λούκας Μπογέ κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά από τη στιγμή που ταλαιπωρείται από το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών.

Eίναι πολύ πιθανό επομένως οι Κιτρινόμαυροι να προχωρήσουν σε μία επιπλέον μεταγραφή, στην ουσία εκτός προγράμματος, προκειμένου ο Μαρίνος Ουζουνίδης να έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του σε μία γεμάτη σεζόν με πολλές απαιτήσεις.

Σε ό,τι αφορά τη δεδομένη ενίσχυση στα χαφ και στα άκρα της επίθεσης, δεν υπάρχουν ονόματα. Ακόμα δεν έχει διαρρεύσει κάποιος κορυφαίος στόχος, παρά μόνο η επιλογή του μέσου Τζον Ογκού της Μπερ Σεβά, ο οποίος, όμως, δεν είναι πρώτη επιλογή στη σχετική λίστα, όπως σας έχουμε ξαναγράψει.

Αυτό, πάντως, που θα πρέπει να τονίσουμε είναι ότι στην ΑΕΚ πλέον κοιτάζουν περιπτώσεις παικτών μόνο από το «πάνω ράφι». Από τη στιγμή που ο σύλλογος μπορεί να προσφέρει το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ και έχει πια άλλη οικονομική δυνατότητα, υπάρχει πρόθεση από τη διοίκηση οι μεταγραφές που θα γίνουν να αφορούν ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags