Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές ατάκες Πέλκα για ΠΑΟΚ, πρωτάθλημα, Τσάμπιονς Λιγκ!
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-23 11:10:00

Τρομερές ατάκες Πέλκα για ΠΑΟΚ, πρωτάθλημα, Τσάμπιονς Λιγκ!

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Πέλκα για ΠΑΟΚ, πρωτάθλημα, Τσάμπιονς Λιγκ!

Αυτό το παιδί έχει μέσα του τον Δικέφαλο!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά σημείωσε: «Υπήρχαν στιγμές που πραγματικά περάσαμε δύσκολες καταστάσεις, μας δυσκόλεψε και μας πίεσε πολύ η Μπενφίκα αλλά το περιμέναμε. Είναι πολύ σημαντικό που μπορούμε να αντιδρούμε. Στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο, είπαμε ότι πρέπει να αντιδράσουμε, να απαντήσουμε  στο άδικο γκολ της Μπενφίκα και να βρούμε έστω τη μια ευκαιρία και να την κάνουμε γκολ. Αυτό κάναμε, σκοράραμε αν και θα μπορούσαμε και νωρίτερα, στη φάση του Ζαμπά να έχουμε πετύχει εκεί το γκολ.

Ευτυχώς ήρθε έστω και έτσι το γκολ, αν και είδατε ότι στη φάση αυτοί ήμασταν και άτυχοι γιατί η μπάλα βρήκε το δοκάρι από την προσπάθεια του Βαρέλα. Σημασία έχει ότι σκοράραμε και πάμε τώρα για τον τελικό. Το καλό είναι ότι καταφέραμε να βγάλουμε αντίδραση, να ισοφαρίσουμε και να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Αλλά είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει τελειώσει τίποτε. Μπροστά μας έχουμε έναν μεγάλο τελικό όπου δεν αρκεί να τα δώσεις όλα απλά, αλλά ακόμη παραπάνω για να περάσουμε και να γράψουμε ιστορία».

Για το πώς βίωσε εκείνες τις στιγμές:

«Πραγματικά είναι το κάτι άλλο όταν μπαίνεις στο γήπεδο και ακούς στα αφτιά σου τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ. Προσωπικά, ανατρίχιασα, λίγο ήθελα για να συγκινηθώ, το ίδιο ένιωθαν και τα υπόλοιπα παιδιά, όπως ο Βαρέλα. Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση το να μπορείς να πετύχεις σπουδαία πράγματα με την ομάδα που αγαπάς και να είσαι τόσο κοντά στο να πετύχεις έναν άθλο. Το ξαναλέω στο δεύτερο ματς με την Μπενφίκα θα δώσουμε όχι απλά τα πάντα, αλλά θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να είμαστε εμείς αυτοί που θα περάσουν στη φάση των ομίλων».

Για την πρόκληση να φοράει τη φανέλα με το «10» στην πλάτη:

«Θέλω να είμαστε εμείς οι παίκτες του ΠΑΟΚ που θα γράψουν ιστορία. Στη ζωή μου θέλω να πετυχαίνω συνέχεια πράγματα, θέλω να είμαι ο πρώτος που θα έχει καταφέρει με τον ΠΑΟΚ να φτάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Γενικά, θέλω να κατακτήσω τίτλους με την ομάδα, στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα, να φέρουμε κι άλλα τρόπαια στον σύλλογο και να μεγαλώνουμε την ομάδα».

Για το τι να περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος;

«Τώρα έχουμε το ματς με τον Αστέρα και μη ξεχνάτε ότι αρχίζουμε τη σεζόν με -2 βαθμούς. Θέλουμε τη νίκη!  Όταν κάνεις Πρωταθλητισμό, πρέπει να κοιτάς κάθε ματς ξεχωριστά και να το κερδίζεις. Αυτό λοιπόν που προέχει είναι το ματς του Σαββάτου για εμάς και εκεί πρέπει να έχουμε το μυαλό μας και μετά στη ρεβάνς με τη Μπενφίκα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags