Facebook Pixel Sportdog.gr | Νεό ρεσιτάλ τρέλας από τον Ουάρντα - «Όλος κόσμος τραγουδά το… ντιμπιντάι»! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-08-23 19:35:00

Νεό ρεσιτάλ τρέλας από τον Ουάρντα - «Όλος κόσμος τραγουδά το… ντιμπιντάι»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νεό ρεσιτάλ τρέλας από τον Ουάρντα - «Όλος κόσμος τραγουδά το… ντιμπιντάι»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είχε και πάλι τρομερά κέφια ο άσος του ΠΑΟΚ!

Ο Αμρ Ουάρντα έδωσε ακόμα ένα τηλεοπτικό σόου, καθώς εμφανίστηκε ιδιαιτέρως κεφάτος στην κάμερα της Nova.

Ο Αιγύπτιος άσος έκανε ειδική αναφορά στην πανηγυρική ατμόσφαιρα που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα, τονίζοντας ότι όλος ο κόσμος τραγουδά το «ντιμπιντάι» και αποκάλυψε ότι ο Σαλάχ του έστειλε μήνυμα μετά το γκολ του στο «Ντα Λουζ».

Αναλυτικά:

«Επικρατεί μία... τρέλα μετά το ματς με την Μπενφίκα. Όλος ο κόσμος τραγουδάει το "ντιμπιντάι". Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια στον ΠΑΟΚ.  Η Μπενφίκα είναι μία μεγάλη ομάδα, αλλά και εμείς με αυτές τις εμφανίσεις με την Βασιλεία, την Σπάρτακ και την Μπενφίκα δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

Κατόπιν στάθηκε και στο πρώτο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, σημειώνοντας: «Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Ο Αστέρας είναι μία καλή ομάδα θα είναι δύσκολο, αλλά εμείς παίζουμε στην έδρα μας και είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε. Στο μυαλό μας είναι η Τρίπολη, όχι η Μπενφίκα. Όλες οι ομάδες στην Ευρώπη, κάνουν το ίδιο. Παίζουν Τρίτη ή Τετάρτη στην Ευρώπη και μετά στο πρωτάθλημα».

Παράλληλα, σημείωσε πως ο Σαλάχ του έστειλε μήνυμα μετά το γκολ στο Ντα Λουζ, κάνοντας αναφορά βεβαίως και στο στυλ κόμμωσης που έχουν αμφότεροι:

«Μου έστειλε μήνυμα, ναι! Αν περάσει ο ΠΑΟΚ, η Λίβερπουλ θα περάσει σε άλλο γκρουπ δυναμικότητας, οπότε το θέλει κι αυτός!Αν περάσουμε στους ομίλους θα είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Εγώ, ο κόσμος, όλη η πόλη! Ο πρώτος που μου έστειλε μήνυμα μετά το ματς ήταν ο πατέρας μου. Το χάρηκε κι αυτός πολύ».

Μάλιστα, αποκάλυψε και  τι του είπε ο Λουτσέσκου: «Ο προπονητής μου είπε μπες και σκόραρε. Αυτό μου είπε».

Δείτε το βίντεο (οι δηλώσεις του Ουάρντα στο 22:00):

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags