Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κεραυνοί» Σάββα: «Και με κόντρα διαιτησία - Δεν έδωσε πέναλτι και αποβολή - Θα βάζουμε 3-4 γκολ»!
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-23 23:33:00

«Κεραυνοί» Σάββα: «Και με κόντρα διαιτησία - Δεν έδωσε πέναλτι και αποβολή - Θα βάζουμε 3-4 γκολ»!

Sportdog Team
«Κεραυνοί» Σάββα: «Και με κόντρα διαιτησία - Δεν έδωσε πέναλτι και αποβολή - Θα βάζουμε 3-4 γκολ»!

"Φορτωμένος" με όσα έγιναν στο Φάληρο ο κ. Θεοδωρίδης.

Πολύ εκνευρισμένος με την διαιτησία του αγώνα με τη Μπέρνλι ήταν μετά το τέλος του ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά όσα είπε  μετά το 3-1 επί της Μπέρνλι:

«Εγώ τις αγγλικές ομάδες τις θεωρώ καλύτερες στην Ευρώπης σε όποια κατηγορία και να παίζουν. Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι από τα πρώτα στον κόσμο και αυτοί το δίδαξαν. Είμαι ενθουσιασμένος που ο Ολυμπιακός αντεπεξήλθε με κόντρα διαιτησία. Είδα το βίντεο, το πέναλτι στον Ποντένσε είναι πέναλτι και αποβολή. Αφήστε τα άλλα.

Οι Εγγλέζοι χρησιμοποιούν τους αγκώνες και δεν έδινε τίποτα. Θα είναι πολύ δύσκολο, δεν πανηγυρίζει κανένας. Πρέπει να παίξουμε σαν τον παλιό Ολυμπιακό, όπως και σήμερα δηλαδή. Το Καραϊσκάκη έκαιγε σήμερα. Είχα πει ότι στο Καραϊσκάκη θα πέφτουν 3 και 4 γκολ και θα το δουν. Το καλό είναι να προκριθούμε για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και οι τρεις ομάδες έχουμε μαζέψει βαθμούς κι αυτό ανεβάζει το επίπεδο.

Δεν έχουν παίξει ακόμα όλοι οι παίκτες που έχει φέρει ο κύριος Μαρινάκης. Έχουμε έναν συνετό προπονητή και έχει κερδίσει όλους του παίκτες και σ΄ αυτόν οφείλεται η άνοδος της ομάδας.

Είναι ενθουσιασμένοι οι φίλαθλοι για την απόδοση της ομάδας και τους αφιερώνουμε τη νίκη, όπως και στον πρόεδρο που έχει περάσει πολλά από περίεργους. Είμαστε χαρούμενοι για τους 5,5 εκατομμύρια Ολυμπιακούς και θα πάμε στο Λονδίνο σαν οικογένεια»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags