Facebook Pixel Τρομερός Μαρτίνς, «παραμιλάνε» στο λιμάνι - Δεν τον «ακουμπάει» κανείς, «ανέστησε» και… πεθαμένο
| 2018-08-24 11:40:00

Τρομερός Μαρτίνς, «παραμιλάνε» στο λιμάνι - Δεν τον «ακουμπάει» κανείς, «ανέστησε» και… πεθαμένο

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρομερός Μαρτίνς, «παραμιλάνε» στο λιμάνι - Δεν τον «ακουμπάει» κανείς, «ανέστησε» και… πεθαμένο

«Άφωνοι» όλοι με τον Πορτογάλο, μεγάλη μπάλα παντού.

Μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει στις τάξεις του Ολυμπιακού για τη μέχρι τώρα δουλειά του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει προλάβει να φτιάξει μια ομάδα που παίζει φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα παίρνει μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα που θέλει. Αυτό είναι, άλλωστε, το «συστατικό» της επιτυχίας για έναν προπονητή του Ολυμπιακού, δηλαδή να καταφέρνει να κερδίζει, παίζοντας ταυτόχρονα καλή μπάλα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρουσιάζεται πολύ διαβασμένος σε όλους τους τομείς, δείχνει να ξέρει πού έχει έρθει και τι απαιτήσεις υπάρχουν στο σύλλογο, ενώ με το «καλημέρα» έχει κερδίσει τους πάντες. Μάλιστα, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στην Αγγλία, στη ρεβάνς με την Μπέρνλι, όπου οι Ερυθρόλευκοι πολύ δύσκολα θα αποκλειστούν, όπως τουλάχιστον φάνηκε χθες, ο Πορτογάλος έχει κερδίσει ήδη πολλούς πόντους και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως έχει περάσει από τώρα στο… απυρόβλητο.  

Εξάλλου, στον 48χρονο τεχνικό πιστώνεται η αγωνιστική μεταμόρφωση αρκετών παικτών και κυρίως του Κώστα Φορτούνη, τον οποίο, όπως σας γράφαμε και χθες, αναδεικνύει ξανά σε μεγάλο ηγέτη του Ολυμπιακού. Ωστόσο, δεν είναι μόνο ο Έλληνας άσος από το περσινό ρόστερ που διακρίνεται με τον Πορτογάλο κόουτς στον πάγκο.

Στην ίδια κατηγορία μπαίνει και ο Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος χθες ήταν πραγματικός «βράχος», εκθέτοντας όσους πέρυσι αποφάσισαν να τον «τελειώσουν». Προφανώς έγινε λάθος εκτίμηση των ικανοτήτων του Σέρβου στόπερ και, πλέον, φαίνεται η πραγματική του αξία. Κάτι που, φυσικά, αποφάσισε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος όχι μόνο εισηγήθηκε την παραμονή του στην ομάδα, αλλά ξεκαθάρισε στην «ερυθρόλευκη» διοίκηση πως τον υπολογίζει για βασικό. Μία εξέλιξη που, βεβαίως, «φρέναρε» και την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού.   

Στο μεταξύ, δύο ακόμα εισηγήσεις του Πορτογάλου, οι συμπατριώτες του, Ντανιέλ Ποντένσε και Ρόντερικ Μιράντα, λέγεται πως θα βρίσκονται στην προεπιλογή της εθνικής Πορτογαλίας. Κι αν για τον πρώτο δεν είναι τόσο μεγάλη έκπληξη, για τον δεύτερο σίγουρα αποτελεί την καλύτερη «διαφήμιση» για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός των Πειραιωτών, λοιπόν, αναμένεται να δικαιωθεί και σε αυτές τις επιλογές, παρότι ακόμα είναι νωρίς για να βγουν 100% ασφαλή συμπεράσματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags