Facebook Pixel «Σκέφτομαι ΠΑΟ, δεν έχω πρόταση»
| 2011-01-19 20:54:00

«Σκέφτομαι ΠΑΟ, δεν έχω πρόταση»

«Σκέφτομαι ΠΑΟ, δεν έχω πρόταση»

Παρότι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα φέρεται να είναι με το ένα… πόδι στην Γκρέμιο, ο ίδιος δήλωσε πως «το μυαλό μου είναι στον Παναθηναϊκό κι υτή τη στιγμή δεν έχω κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια μου».

«Το μυαλό μου είναι στον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια μου. Έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι. Αν θα γύριζα στη Βραζιλία, θα το έκανα μόνο για οικογενειακούς λόγους. Σίγουρα μου έχει λείψει η πατρίδα μου, η οικογένειά μου. Είμαι πολλά χρόνια μακριά από το σπίτι μου, αλλά το συμβόλαιό μου τελειώνει το καλοκαίρι. Εάν η ομάδα έχει κάποια πρόταση για εμένα, θα πρέπει να με φωνάξει και να την συζητήσουμε», είπε ο Βραζιλιάνος στο leoforos.gr.

Πάντως, στον Παναθηναϊκό έχουν παράταση λίγων για να απαντήσουν στην πρόταση της Γκρέμιο για την παραχώρηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος εκπροσωπεί και τη βραζιλιάνικη ομάδα, είχε συνάντηση την Τετάρτη με τον Δημήτρη Γόντικα, προκειμένου να τον ενημερώσει για το ενδιαφέρον των «αθάνατων» για τον «αόρατο τοίχο».

Σε αντίθεση με την περίπτωση του Τζιμπρίλ Σισέ, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ δεν απάντησε αρνητικά, αλλά ζήτησε παράταση λίγων ωρών. Ο λόγος; Ήθελε να περιμένει το Διοικητικό Συμβούλιο, όπου και θα συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση, έτσι ώστε να πάρει εκείνη την απόφαση. Έτσι, οι εξελίξεις μετατέθηκαν για την Πέμπτη στις 16:00.

Πηγή: leoforos.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags