Facebook Pixel Sportdog.gr | Χάος στο πρωτάθλημα - Στα «χαρακώματα» ΕΠΟ και Superleague - Μυρίζει... μπαρούτι η νέα σεζόν!
| 2018-08-24 22:00:00

Χάος στο πρωτάθλημα - Στα «χαρακώματα» ΕΠΟ και Superleague - Μυρίζει... μπαρούτι η νέα σεζόν!

Sportdog Team
Χάος στο πρωτάθλημα - Στα «χαρακώματα» ΕΠΟ και Superleague - Μυρίζει... μπαρούτι η νέα σεζόν!

Δεν είναι όλα... ρόδινα πριν την πρεμιέρα.

Αφού πέρασε από... σαράντα κύματα, το ελληνικό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει, τελικά, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά, δηλαδή το Σάββατο της 25ης Αυγούστου.

Για να γίνει αυτό χρειάστηκε να έρθουν σε "κόντρα", Superleague και ΕΠΟ με αφορμή το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από την πρώτη κατηγορία και πόσες θα προβιβαστούν από την Football League.

Τελικά, το Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας αποφάσισε την έναρξη του πρωταθλήματος σύμφωνα με την δική της προκήρυξη, που ορίζει ότι θα πέσουν τρεις ομάδες.

Η εξέλιξη της όλης υπόθεσης προκάλεσε την οργή του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη για τους χειρισμούς του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, ο οποίος πήγε να περάσει το 3+1, δηλαδή τρεις να υποβιβάζονται και ένας να παίζει μπαράζ με τον δεύτερο της Football League.

Πάντως, είναι εμφανές ότι κάθε τι που γίνεται ανάμεσα στην ΕΠΟ και τη Superleague προκαλεί... αναταραχές και φαίνεται ότι το φετινό πρωτάθλημα θα εξελιχθεί σε έναν... πόλεμο χαρακωμάτων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags