Facebook Pixel Sportdog.gr | Βαζέχα: «Επιθυμία μου να γίνω γνωστός και από τη Σπάρτη, όχι μόνο από τον Παναθηναϊκό»
| 2018-08-26 02:01:00

Βαζέχα: «Επιθυμία μου να γίνω γνωστός και από τη Σπάρτη, όχι μόνο από τον Παναθηναϊκό»

Sportdog Team
Βαζέχα: «Επιθυμία μου να γίνω γνωστός και από τη Σπάρτη, όχι μόνο από τον Παναθηναϊκό»

Φοβερές ατάκες από τον τεχνικό της Σπάρτης.

Την Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018 στο Sparta Arena, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Μ.Μ.Ε. με την ΠΑΕ Σπάρτη. Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα, μεταξύ άλλων υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων όσον αφορά την ομάδα, έτσι ώστε να δρομολογηθεί μία εποικοδομητική συνεργασία ενόψει της νέας σεζόν.

Ο μεγαλομέτοχος κ.Βουδούρης δήλωσε πως η ομάδα φέτος θα είναι ανταγωνιστική, πλαισιωμένη από νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουν όρεξη και φιλοδοξίες, εργάζεται καθημερινά για την ενίσχυση του ρόστερ, η ομάδα σύντομα θα αποκτήσει δικό της λεωφορείο για τις μετακινήσεις της, πράξη η οποία θα μειώσει αρκετά τα έξοδα, επίσης σημείωσε ότι η ΠΑΕ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις να αλλάξει γραφεία και να στεγάσει τις υπηρεσίες της σε κεντρικό σημείο, συγκεκριμένα στην οδό Λυκούργου.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ.Βουδούρης τόνισε ότι σύντομα θα ανακοινωθούν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Ο κύριος Νικόλαρος από την πλευρά του μίλησε για τους επιχειρηματίες που βοήθησαν, βοηθούν και θα βοηθήσουν εμπράκτως, και τη νέα αγωνιστική περίοδο, την ΠΑΕ Σπάρτη. Μάλιστα τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα, τονίζοντας ότι αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά στηρίγματα της ομάδας.

Τέλος έκανε γνωστό ότι η απόφαση της διοίκησης είναι, για αυτή τη χρονιά, το μπάτζετ να μην ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ.

Από την πλευρά του ο Κριστόφ Βαζέχα δήλωσε ικανοποιημένος από την έως τώρα δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα, είναι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές και το ζήλο που δείχνουν στις προπονήσεις, έκανε αναφορά στο ρόστερ, από το οποίο θα αποχωρήσουν κάποιοι παίχτες, ενώ σημείωσε ότι θα πραγματοποιηθούν και νέες μεταγραφές με σκοπό την ενδυνάμωση της ομάδας σε όλες τις θέσεις.

Τέλος ο νέος προπονητής της Σπάρτης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση που έκανε αίσθηση: “Επιθυμία μου να γίνω γνωστός και από τη Σπάρτη, όχι μόνο από τον Παναθηναϊκό".

Πηγή: flynews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags