Facebook Pixel Sportdog.gr | Ένταση με Παντελίδη στην συνέντευξη Τύπου: «Είδα την φάση του πέναλτι σε ριπλέι και...»
| 2018-08-25 22:10:00

Ένταση με Παντελίδη στην συνέντευξη Τύπου: «Είδα την φάση του πέναλτι σε ριπλέι και...»

Sportdog Team
Ένταση με Παντελίδη στην συνέντευξη Τύπου: «Είδα την φάση του πέναλτι σε ριπλέι και...»

Ποιες ήταν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων που τον ενόχλησαν.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάββας Παντελίδης, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 1-0, ήθελε να μιλήσει αποκλειστικά για τη φάση του πέναλτι, ενώ και ο υπεύθυνος επικοινωνίας των Αρκάδων δεν ήθελε άλλες ερωτήσεις πέραν αυτού, γεγονός που προκάλεσε ένταση κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να δώσω πρώτα από όλα συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά που είμαστε από πέρυσι μαζί, ξέρω τι μπορώ να περιμένω από αυτά και για την αντίδραση τους μετά το γκολ και γιατί είναι πολύ δύσκολο να αντιδράσεις όταν ο αντίπαλος έχει προηγηθεί, μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ να προηγείται έτσι όπως προηγήθηκε, με ένα πέναλτι που ασφαλώς δεν είναι καθόλου, το είδα και μόνος μου πριν ανέβω και πάνω. Θεωρώ πως αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Όχι πως ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ αλλά είχαμε τις ευκαιρίες μας για να πετύχουμε ένα τέρμα και ασφαλώς ο τρόπος που δεχτήκαμε το γκολ νομίζω πως είναι ένα τεράστιο λάθος του διαιτητή» σημείωσε αρχικά.

Ερωτηθείς γιατί έκανε την αλλαγή του Κώτσιρα: «Για να μην αποβληθεί…».

Για το αν ήταν δεύτερη κίτρινη το φάουλ που έκανε πάνω στον Ουάρντα ο Κώτσιρας: «Ποια; Όχι δεν ήταν, όχι, κατά την άποψη μου».

Για την φάση του Ματίας Ιγκλέσιας με τον Μάτος: «Ακούστε… πρώτα από όλα για την φάση του Κώτσιρα. Είναι πάρα πολύ μακριά και ρωτώντας τον παίκτη μου, αυτό έκανα ρώτησα τον παίκτη μου και μου είπε δεν είναι. Το πέναλτι το είδα τώρα, αν δεν το έβλεπα θα έλεγα μάλλον, αλλά το είδα».

Για τη συνέχεια του Αστέρα και το ματς με την ΑΕΚ: «Αυτό που θα ήθελα να διορθώσουμε είναι το θάρρος στο πρώτο ημίχρονο γιατί πραγματικά δεν ήμασταν θαρραλέοι, δίναμε μέτρα στον ΠΑΟΚ και όσες φορές βγήκαμε στην επίθεση, δεν είχαμε καλές επιλογές. Το ένα είναι αυτό και το δεύτερο να έχουμε καλύτερα τελειώματα όταν βρούμε τις φάσεις. Αυτό ήταν το πρόβλημα της ομάδας γιατί σαν αντίδραση νομίζω ήταν καλή, βγήκε μετά το γκολ, ανεβήκαμε και γι ‘αυτό είχαμε ευκαιρίες. Δεν είναι εύκολο για μια ομάδα να κάνει αυτό που έκανε η δική μου εδώ μέσα. Νομίζω ότι λίγες φορές θα το δείτε στο πρωτάθλημα αυτό».

Πρόσθεσε για την φάση του πέναλτι: «Δεν πιστεύετε ότι η μεγάλη φάση του παιχνιδιού είναι αυτή; Δεν χρειάζεται να έρθουμε σε αντιπαράθεση. Θέλω να ευχηθώ πραγματικά μέσα από την ψυχή μου, το είπα και στον προπονητή, στο παιχνίδι με την Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ να βγει νικητής και να περάσει, μέσα από την καρδιά μου το λέω».



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags