Facebook Pixel Sportdog.gr | Κυρίαρχος παντού ο ΠΑΟΚ - Κόβει και ράβει στη Superleague - Τα «δώρα» του Σαββίδη
| 2018-08-26 09:00:00

Κυρίαρχος παντού ο ΠΑΟΚ - Κόβει και ράβει στη Superleague - Τα «δώρα» του Σαββίδη

του Λάζαρου Γεωργίδη
Κυρίαρχος παντού ο ΠΑΟΚ - Κόβει και ράβει στη Superleague - Τα «δώρα» του Σαββίδη

Πώς ο Δικέφαλος αποκτάει τα ηνία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ φιλοδοξεί να κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια τη φετινή σεζόν, γι’ αυτό και ενισχύθηκε σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι με τις προσθήκες παικτών από το «πάνω ράφι», όπως ο Βέρνμπλουμ, ο Χατσερίδης και ο Ακπόμ.

Οι μεταγραφές καθιστούν το ρόστερ του Δικεφάλου γεμάτο ποιότητα σε όλες τις γραμμές, με πολλούς ποδοσφαιριστές να μην χωρούν στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αυτός είναι ο λόγος που ο ΠΑΟΚ έχει παραχωρήσει για ακόμα μια σεζόν αρκετούς ποδοσφαιριστές με τη μορφή δανεισμού σε ομάδες της Superleague.

Συνολικά ο Δικέφαλος έχει δανείσει παίκτες σε ΟΦΗ (Μιχόγεβιτς), ΠΑΣ Γιάννινα (Μυστακίδης), Ατρόμητο (Γιαννούλης, Κουλούρης, Χατζηισαΐας) και Παναθηναϊκό (Κάτσε). Παράλληλα, άφησε ελεύθερους τους Πούγγουρα και Κωνσταντινίδη, που συνεχίζουν σε Παναθηναϊκό και Άρη αντίστοιχα.

Μάλιστα, αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια, καθώς στη λίστα των παικτών που θα παραχωρηθούν με δανεισμό πιθανότατα θα προστεθεί ο Σιαμπάνης και ίσως ο Λάμπρου.

Η πολυτέλεια του ΠΑΟΚ να δανείζει τόσους ταλαντούχους παίκτες φανερώνει την ποιότητά που υπάρχει στο ρόστερ του και παράλληλα ενισχύει τις καλές σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη και της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ με πολλές από τις ομάδες του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags