Facebook Pixel Sportdog.gr | Έβγαλε τεράστια είδηση για ΑΕΚ ο Χιμένεθ - Οι απίστευτες ατάκες για Ολυμπιακό και Μελισσανίδη!
| 2018-08-26 09:23:00

Έβγαλε τεράστια είδηση για ΑΕΚ ο Χιμένεθ - Οι απίστευτες ατάκες για Ολυμπιακό και Μελισσανίδη!

Sportdog Team
Έβγαλε τεράστια είδηση για ΑΕΚ ο Χιμένεθ - Οι απίστευτες ατάκες για Ολυμπιακό και Μελισσανίδη!

Έδωσε... υπόσχεση ο Ισπανός.

Ως δεύτερο σπίτι του χαρακτήρισε την Ελλάδα ο Μανόλο Χιμένεθ σε συνέντευξη που έδωσε στο "ΕΘΝΟΣΠΟΡ" και μάλιστα έβγαλε είδηση, λέγοντας ότι μπορεί να επιστρέψει εκ νέου στην ΑΕΚ μελλοντικά.

Παράλληλα, μίλησε για το περσινό πρωτάθλημα και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και για τις νίκες επί του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού στο "ΕΘΝΟΣΠΟΡ": 

Για την επιστροφή του στην Ισπανία και το πρόβλημα υγείας της μητέρας του: Εγώ ό,τι είμαι σήμερα το οφείλω στους γονείς μου. Τώρα λοιπόν με έχουν ανάγκη. Δυστυχώς ο πατέρας μου δεν βρίσκεται ανάμεσά μας, η μητέρα μου όμως ναι. 

Για τη σχέση του με την Ελλάδα: Η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου. Είναι σίγουρο ότι κάθε καλοκαίρι θα έρχομαι για διακοπές, αλλά το νιώθω ότι θα υπάρξει και τρίτη θητεία μου στην ΑΕΚ. Εμένα με κερδίζεις με την καρδιά και όχι με τα χρήματα. Για εμένα η ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω από μία ομάδα, όπως και η Σεβίλλη. 

Για τη δεύτερη θητεία του στην Ένωση: Ο πρόεδρος (σ.σ. ο Μελισσανίδης) στηρίζει την ομάδα και κάνει αυτά που υπόσχεται. Στην πρώτη θητεία μου παίζαμε, παλεύαμε, γιατί ήμασταν επαγγελματίες, αλλά μέχρι εκεί. 

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: Ήμασταν μία οικογένεια. Ο πρόεδρος προστατεύει την ομάδα, ο φίλαθλος κόσμος είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα και οι παίκτες, όσο προχωρούσε η σεζόν, το πίστευαν όλο και περισσότερο. Όταν φτάσαμε στα μισά της σεζόν (την πρώτη χρονιά), ο πρώτος στόχος ήταν η ομάδα να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο και να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου. Τα καταφέραμε, παρά την ήττα (σ.σ. την πρώτη από τις δύο διαδοχικές κόντρα στον ΠΑΟΚ), μπήκαν οι βάσεις γι' αυτό που ακολούθησε. 

Για τις δύο νίκες επί του Ολυμπιακού: Όλα τα παιχνίδια είχαν την ομορφιά τους, αλλά αυτά τα δύο ήταν ξεχωριστά. Και αυτές οι νίκες διαμορφώνουν τον χαρακτήρα της ομάδας, τη βοηθάει να αποκτήσει νοοτροπία νικητή. Είχαμε άσχημα παιχνίδια, αλλά σε γενικές γραμμές παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα. Η ενότητα της ΑΕΚ ήταν το κλειδί της επιτυχίας. 

Για το ποιον Έλληνα ποδοσφαιριστή θα έπαιρνε στη Λας Πάλμας: Θα έπαιρνα όλη την ΑΕΚ (γέλια)! Υπάρχουν πολλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές που μου αρέσουν από το πρωτάθλημα. Ο Έλληνας παίκτης έχει ποιότητα και τον πιο δυνατό χαρακτήρα που έχω δει σε ποδοσφαιριστή. Αν βγάλει το απόλυτο, τον καλύτερο εαυτό του, είμαι σίγουρος ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πηγαίνει όλο και καλύτερα. Και όχι μόνο οι ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης, αλλά και η Εθνική ομάδα σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και Μουντιάλ. 

Για το ξεκίνημα στη Β' κατηγορία της Ισπανίας: Από τις 22 ομάδες που συμμετέχουν, οι 18 έχουν παίξει στην πρώτη κατηγορία και έξι έχουν κάνει μεγάλες επενδύσεις για να διεκδικήσουν την άνοδο. Είμαι πεπεισμένος ότι θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα στη δεύτερη κατηγορία. 

Ενώ για το φετινό πρωτάθλημα στην Ελλάδα: Όπως και πέρυσι, τρία είναι τα φαβορί για να κατακτήσουν τον τίτλο. Η ΑΕΚ, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ύστερα από 24 χρόνια, νιώθει πλέον πολύ δυνατή και θεωρώ ότι έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση για να κατακτήσει εκ νέου πρωτάθλημα. Δεν θα είναι εύκολο όμως. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ποιοτική και σκληρή ομάδα, η οποία ενισχύθηκε, όπως άλλωστε και ο Ολυμπιακός. Από αυτές τις τρεις ομάδες θα βγει η φετινή πρωταθλήτρια. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags