Facebook Pixel Sportdog.gr | Πήρε θέση ο Βαρούχας: «Δεν ήταν πέναλτι του Πρίγιοβιτς, ανατροπή και κόκκινη στο Ξάνθη-ΠΑΟ»
| 2018-08-27 11:56:00

Πήρε θέση ο Βαρούχας: «Δεν ήταν πέναλτι του Πρίγιοβιτς, ανατροπή και κόκκινη στο Ξάνθη-ΠΑΟ»

Sportdog Team
Πήρε θέση ο Βαρούχας: «Δεν ήταν πέναλτι του Πρίγιοβιτς, ανατροπή και κόκκινη στο Ξάνθη-ΠΑΟ»

«Κανονικό γκολ ο Μάνταλος, πού αδικήθηκε ο Ολυμπιακός».

Κανένα πέναλτι πάνω στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν υπάρχει σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα, που όμως τόνισε ότι ο Κώτσιρας του Αστέρα θα έπρεπε να έχει αποβληθεί από το ματς.

Επίσης, τόνισε ότι υπήρχε πέναλτι και κόκκινη στο τράβηγμα του Χατζηγιοβάνη στην Ξάνθη, ενώ υποστήριξε ότι κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Μάνταλου στο ΑΕΚ-ΠΑΣ, όπως και ότι δεν δόθηκε ένα ακόμα πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε χέρι του Ντιόγκο, στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το:

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: Έκανε καλή διαιτησία ο Σέζος, αλλά ο βοηθός ακύρωσε ένα γκολ του Μάνταλου που ήταν στην ίδια ευθεία. Κάποιες κίτρινες ξέφυγαν, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. 

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης: Ο Κουτσιαύτης δεν είναι χθεσινός διαιτητής. Στην αρχή ο βοηθός κόβει με οφσάιντ τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια ο διαιτητής δεν αποβάλει τον Κώτσιρα. Και ο τυφλός θα έβγαζε δεύτερη κίτρινη. Στο πέναλτι του 58’ το VAR θα μπορούσε να δώσει λύση. Είναι δύσκολη φάση. Υπάρχει μια επαφή στο πόδι του Πρίγιοβιτς στο τελείωμα της φάσης, αλλά ήδη είχε αρχίσει να πέφτει. Δεν είναι πέναλτι! Πρέπει να δώσουμε ένα ελαφρυντικό στον διαιτητή, αλλά η διαιτησία γενικά πρέπει να έχει παραπέμψιμο βαθμό. Επίσης στο 63’ ο Ιγκλέσιας πατά σκόπιμα αντίπαλο και δεν αποβλήθηκε. 

Ξάνθη-Παναθηναϊκός: Μπορεί να θεωρείσαι ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής, όπως ο Σιδηρόπουλος, και να κάνεις λάθη. Το τράβηγμα στον Χατζηγιοβάνη άρχισε εκτός περιοχής, συνεχίστηκε μέσα και η ανατροπή έγινε εντός περιοχής. Ήταν πέναλτι και κόκκινη κάρτα. Επίσης μπροστά στα μάτια του βοηθού Κωσταρά ο Κασάδο πέταξε κάτω τον Μπουζούκη κι έδωσε πλάγιο. Στο 98’ η κόκκινη του Τζουρίσκοβιτς ήταν σωστή, γιατί σκόπιμα κλωτσά τον αντίπαλό του. 

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός: Στο 22’ ο δεύτερος βοηθός δίνει ένα οφσάιντ στον Ομάρ καθυστερημένα και ήταν λάθος. Θέλει φροντιστήρια πολλά, τον είδα ανεκπαίδευτο. Η ανατροπή του Ζησόπουλου στον Φορτούνη δεν χωρά συζήτηση, ήταν πέναλτι. Ο Εμπασί έχει δικαίωμα να κινηθεί πριν την εκτέλεση πάνω στη γραμμή του, δεν υπήρχε κάποια παράβαση εκεί. Υπήρχε και δεύτερο πέναλτι, στο χέρι του Ντιόγκο. Δεν υπάρχει κανονισμός που λέει ότι αν δώσεις ένα πέναλτι δεν μπορείς να δώσεις και δεύτερο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags