Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Τότεναμ ταπείνωσε τη Γιουνάιτεντ μέσα στο σπίτι της και… διώχνει τον Μουρίνιο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-27 23:52:00

Η Τότεναμ ταπείνωσε τη Γιουνάιτεντ μέσα στο σπίτι της και… διώχνει τον Μουρίνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η Τότεναμ ταπείνωσε τη Γιουνάιτεντ μέσα στο σπίτι της και… διώχνει τον Μουρίνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο πάρτι και νίκη 3-0, με γκολ των Κέιν και Μόουρα.

Σε μία μαγική βραδιά η Τότεναμ έκανε πάρτι στο «Ολντ Τράφορντ», καθώς νίκησε πολύ εύκολα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0 και… φώναξε πολύ δυνατά ότι πλέον μπορεί να έχει ως στόχο της την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι «Πετεινοί» ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο ντέρμπι στο 50ο λεπτό με τον Χάρι Κέιν, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Λούκας Μόουρα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και έβαλε γερές βάσεις για τη νίκη.

Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να αντιδράσει μετά τα δύο γκολ, ο Ζοζέ Μουρίνιο ανακάτεψε την τράπουλα, ωστόσο όχι μόνο δεν βρήκε κάποιο γκολ, αλλά στην κόντρα δέχθηκε και τρίτο. Συγκεκριμένα, ο Λούκας Μόουρα έφυγε στην κόντρα, πέρασε σαν σταματημένους τους αμυντικούς των «κόκκινων διαβόλων» και με ωραίο πλασέ έγραψε το τελικό 0-3!

Η νίκη αυτή, τρίτη συνεχόμενη, προφανώς και έστειλε στα ουράνια τους παίκτες και τους φίλους της Τότεναμ, ωστόσο το… μέγεθος της ήττας (δεύτερη συνεχόμενη, πρώτη εντός), μπορεί να φέρει τρομερές εξελίξεις στη Γιουνάιτεντ. Ο Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκεται εδώ καιρό με την πλάτη στον τοίχο και δημοσιεύματα στην Αγγλία ανέφεραν, πως το ματς με την Τότεναμ, θα κρίνει και το μέλλον του στον πάγκο της Γιουνάιτεντ.
 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ (3-5-1-1): Ντε Χέα, Ερέρα (55' Σάντσες), Σμόλινγκ, Τζόουνς (58' Λίντελεφ), Βαλένσια, Πογκμπά, Μάτιτς (61' Φελαϊνί), Φρεντ, Σο, Λίνγκαρντ, Λουκακού

ΤΟΤΕΝΑΜ (4-1-2-1-2): Λορίς, Τρίπιερ (76' Οριέ), Αλντεβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ρόουζ (82' Ντέιβις), Ντεμπελέ, Ντάιερ, Άλι, Έρικσεν, Λούκας, Κέιν (89' Γουίνκς)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags