Facebook Pixel Sportdog.gr | Σούπερ μεταγραφή για τον Άρη - Ανακοίνωσαν... το μπαμ οι Κίτρινοι!
| 2018-08-29 16:28:00

Σούπερ μεταγραφή για τον Άρη - Ανακοίνωσαν... το μπαμ οι Κίτρινοι!

Sportdog Team
Σούπερ μεταγραφή για τον Άρη - Ανακοίνωσαν... το μπαμ οι Κίτρινοι!

Έρχεται και ανεβάζει επίπεδο την ομάδα.

Την απόκτηση του Νίκολας Μαρτίνες που υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ΠΑΕ Άρης, ολοκληρώνοντας ακόμα μια μεγάλη μεταγραφή.

Η επίσημη ανακοίνωση του Άρη:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση Nicolas Martinez.

O 30χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1987.

Ο Nicolas Martinez ξεκίνησε την καριέρα του από τις μικρές ομάδες της Velez Sarsfield. Ακολούθησαν οι Independiente και Santiago Wanderers.

Το 2012 μετακόμισε για πρώτη φορά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για λογαριασμό της ισπανικής Real Murcia, ενώ δύο χρόνια αργότερα ήρθε στη χώρα μας, αποδεχόμενος την πρόταση του Παναιτωλικού. Το 2015 τον απέκτησε ο Ολυμπιακός. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με υποσχετική στις κυπριακές Ανόρθωση και Απόλλων Λεμεσού και ενδιάμεσα στην αυστραλιανή Western Sydney Wanderers.

«Ήρθα σ’ έναν μεγάλο και ιστορικό Σύλλογο»

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Nicolas Martinez, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ. Ήρθα σ’ έναν μεγάλο και ιστορικό Σύλλογο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Το μόνο θέλω να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει ψηλά και να πετύχει τους στόχους της. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο…»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags