Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρες Μπάρκα στην κάμερα του Sportdog – Απαντήσεις για ΑΕΚ, CL, Εθνική και το μέλλον του
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-29 20:00:00

Ατακάρες Μπάρκα στην κάμερα του Sportdog – Απαντήσεις για ΑΕΚ, CL, Εθνική και το μέλλον του

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ατακάρες Μπάρκα στην κάμερα του Sportdog – Απαντήσεις για ΑΕΚ, CL, Εθνική και το μέλλον του

Σαν μεγάλο μάθημα βλέπει τους ομίλους ο «Ολλανδός».

Πρωτόγνωρη χαρακτήρισε την εμπειρία των προκριματικών του Champions League ο Βασίλης Μπάρκας. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, αφού δέχτηκε συγχαρητήρια από αντίπαλο ποδοσφαιριστή για την κιτρινόμαυρη επιτυχία, μίλησε στην κάμερα του Sportdog για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Βίντι και την πρόκριση στους ομίλους.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας κλήθηκε να σχολιάσει το black out που υπέστη η Ένωση στο 1-1 με τους Ούγγρους, απορρίπτοντας την ύπαρξη άγχους. «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου», τόνισε και αναφέρθηκε στους αντιπάλους που θα συνατήσει ο Δικέφαλος στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Παράλληλα ο... ιπτάμενος Ολλανδός απάντησε σε ερώτηση για το μέλλον του στην ΑΕΚ. Η απάντηση που έδωσε για την πιθανότητα μεταγραφής σε άλλη ομάδα σίγουρα θα συζητηθεί και δείχνει πόσο αφοσιωμένος στην καριέρα του είναι ο ποδοσφαιριστής. Στο τέλος ο Μπάρκας ερωτήθηκε αν έχει παράπονο που ο Μίκαελ Σκίμπε δεν του έχει δώσει ακόμα φανέλα βασικού στην Εθνική Ελλάδας.

Δείτε τις απαντήσεις που έδωσε στην κάμερα του Sportdog:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags