Facebook Pixel Sportdog.gr | Διαφώνησε με Ντάις και... δεν απάντησε για Τουρέ ο Μαρτίνς!
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-29 21:43:00

Διαφώνησε με Ντάις και... δεν απάντησε για Τουρέ ο Μαρτίνς!

Sportdog Team
Διαφώνησε με Ντάις και... δεν απάντησε για Τουρέ ο Μαρτίνς!

Τι είπε ο Πορτογάλος για τη ρεβάνς με τη Μπέρνλι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποποιήθηκε τον ρόλο του φαβορί που έδωσε στον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Μπέρνλι, Σον Ντάις και απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση που του έγινε για τον Γιάγια Τουρέ.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο κόουτς των Ερυθρόλευκων:

Ο κύριος Ντάις δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για την πρόκριση, τι έχετε να σχολιάσετε;

«Όχι δεν αποδέχομαι αυτό τον τίτλο. Η Μπέρνλι ξέρουμε ότι μπορεί να γίνει μία δυνατή ομάδα μέσα στο γήπεδό της. Τερμάτισε στην έβδομη θέση πέρσι στο πρωτάθλημα και αυτό δείχνει ότι είναι καλή ομάδα. Εμείς πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και δυνατοί. Έχουμε ένα πλεονέκτημα και η Μπέρνλι θα προσπαθήσει να μας το πάρει αυτό, για αυτό και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να κρατήσουμε το πλεονέκτημα αυτό και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Το πρώτο παιχνίδι έδωσε πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό, αλλά όχι ασφαλείας. Πως περιμένετε να εξελιχθεί το ματς;

«Είναι σίγουρο πως το πρώτο παιχνίδι δεν μας έχει δώσει την ασφάλεια. Η Μπέρνλι πιστεύω ότι δεν θα αλλάξει αρκετά τον τρόπο παιχνιδιού της, όπως στα τελευταία δέκα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου στο πρώτο ματς προσπάθησε να μας βάλει δύσκολα έτσι θα προσπαθήσει και αύριο να κάνει το ίδιο. Είναι δυνατή στην επίθεση και το ξέρουμε. Θα μείνουμε πιστοί στον τρόπο του παιχνιδιού μας και στη φιλοσοφία μας, αλλά θα διαφορετική η στρατηγική μας. Ξέρουμε ότι η Μπέρνλι στην καλή της ημέρα μπορεί να γίνει δυνατή σε άμυνα και επίθεση».

Στην Αγγλία γίνεται αρκετός λόγος για επιστροφή του Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό, έχετε κάτι να σχολιάσετε;

«Είναι θεωρητική η ερώτηση γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να συγκεντρωθούμε στους παίκτες που έχουμε τώρα. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι είμαι ικανοποιημένος από το ρόστερ που έχουμε τώρα. Είναι πλήρες και μας έχει φέρει σε αυτά τα καλά αποτελέσματα. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν στην Αγγλία, είναι ποιοτικοί παίκτες και ενωμένοι όλοι μαζί. Θέλω να το τονίσω από την προσπάθεια όλων των παιδιών και έχουν μεγάλο «δέσιμο» μεταξύ τους το οποίο δίνει τις εγγυήσεις για τη συνέχεια. Θέλω να συγκεντρωθώ στο ρόστερ που έχω και στο αυριανό ματς και να μην αναφερθώ σε παίκτες οι οποίοι δεν βρίσκονται στην ομάδα».

Η ομάδα θα έχει και εδώ στην Αγγλία τον κόσμο στο πλευρό της. Το μήνυμα που έχετε να στείλετε σε αυτούς που θα ταξιδέψουν για να δουν το παιχνίδι;

«Είναι προφανές πως ο κόσμος είναι ικανοποιημένος από τη δουλειά της ομάδας. Για αυτό και συνεχίζει να μας στηρίζει. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο για όλους να ταξιδέψουν μέχρι εδώ και για αυτό εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο και να τον αποζημιώσουμε με ένα καλό αποτέλεσμα και την πρόκριση η οποία θα είναι σημαντική για εμάς αλλά και για τον κόσμο μας. Από αυτούς παίρνουμε την ενέργεια και τη δύναμη για να παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags