Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σοκ» με Γιαννιώτα – Ήξεραν στον Ολυμπιακό για ΑΕΚ; – Έτσι πήρε εκδίκηση ο Τίγρης για Λάζαρο!
| 2018-08-29 22:45:00

«Σοκ» με Γιαννιώτα – Ήξεραν στον Ολυμπιακό για ΑΕΚ; – Έτσι πήρε εκδίκηση ο Τίγρης για Λάζαρο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Σοκ» με Γιαννιώτα – Ήξεραν στον Ολυμπιακό για ΑΕΚ; – Έτσι πήρε εκδίκηση ο Τίγρης για Λάζαρο!

Τρομερό παρασκήνιο πίσω από τη μεταγραφή της Ένωσης.

Σαν… βόμβα έσκασε η μεταγραφή του Γιάννη Γιαννιώτα στην ΑΕΚ το μεσημέρι της Τετάρτης, όχι τόσο λόγω ονόματος, αλλά κυρίως για το ερυθρόλευκο παρελθόν του. Άλλωστε, η μετακίνησή του στην Ένωση ολοκληρώθηκε μόλις λίγες ώρες μετά την οριστική λύση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και έπιασε άπαντες… στον ύπνο.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, αυτό να ισχύει και για τους ανθρώπους των Πειραιωτών, οι οποίοι πάντως σε σχετικές οχλήσεις για το εάν ήταν ενήμεροι από την πλευρά του παίκτη για το κιτρινόμαυρο ενδιαφέρον, αναφέρουν πως ήξεραν για την ΑΕΚ.

Ανεξαρτήτως ωστόσο εάν γνώρισαν ή όχι στο Λιμάνι για το μπάσιμο της Ένωσης, η μεταγραφή του Γιαννιώτα… σόκαρε την πιάτσα, καθώς ουδείς μέχρι να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές δεν ήξερε το παραμικρό.

Ο Έλληνας άσος πάντως, που δεν κατάφερε να πιάσει στον Ολυμπιακό και πέρυσι έκανε καλή σεζόν στην Β’ Ισπανίας με την φανέλα της Βαγιαδολίδ, πήγε στην ΑΕΚ όχι για να πάρει φανέλα βασικού, αλλά για να γεμίσει το ρόστερ και να αποτελέσει μία έξτρα λύση για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Η μεταγραφή του Γιαννιώτα πάντως, ήταν και μία κίνηση-ματ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς και η συγκεκριμένη ακολουθεί μία σειρά μεταγραφώ, με τις οποίες αποκαθιστούν ή βελτιώνουν σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις με όσους μάνατζερ τα έχουν χαλάσει ή δεν είναι στα… καλύτερά τους με τον Ολυμπιακό.

Επίσης, ο Τίγρης που γουστάρει να βλέπει Έλληνες παίκτες με τα χρήματα της ΑΕΚ, έδωσε το «οκ» για να τρέξει η μεταγραφή, καθώς αποτελεί και μία… απάντηση για τον Λάζαρο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags