Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελαμένος με τους ΠΑΟΚτσήδες ο προπονητής της Μπενφίκα - Τί είπε για Τούμπα
| 2018-08-30 00:58:00

Τρελαμένος με τους ΠΑΟΚτσήδες ο προπονητής της Μπενφίκα - Τί είπε για Τούμπα

Sportdog Team
Τρελαμένος με τους ΠΑΟΚτσήδες ο προπονητής της Μπενφίκα - Τί είπε για Τούμπα

Ο Ρούι Βιτόρια έκανε ειδική μνεία για την έδρα του Δικεφάλου.

Ο Ρούι Βιτόρια εμφανώς χαρούμενος και ανακουφισμένος από την πρόκριση της Μπενφίκα μίλησε για την συμπεριφορά της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο μετά το 1-0, την ατμόσφαιρα που έζησε στην Τούμπα, αλλά "πέταξε" και το καρφί του για τους επικριτές τους στην Πορτογαλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρούι Βιτόρια:

Τι μήνυμα περάσατε στους παίκτες μετά το 1-0:

"Δεν πέρασα την στιγμή του γκολ, αλλά πριν το παιχνίδι. Ήταν μήνυμα εμπιστοσύνης για την ομάδα. Ήξερα ότι ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι και δεν έπρεπε να χάσουμε την ψυχραιμία μας σε κανένα σημείου του αγώνα. Σήμερα κερδίσαμε, αλλά έπρεπε να κερδίσουμε και το πρώτο παιχνίδι. Σήμερα πήραμε μία νίκη κόντρα σε έναν δύσκολο και μεγάλο αντίπαλο που μην ξεχνάμε είχε να χάσει στην έδρα από τον Μάιο του 2017".

Ο Σεφέροβιτς έπαιξε πρώτη φορά βασικός. Τι κέρδισε η Μπενφίκα από την αλλαγή:

"Κέρδισε έναν παίκτη που είναι δυνατός σωματικά και κρατά την μπάλα σωστά. Δεν θέλω να μιλάω για κάποιον παίκτη ξεχωριστά, αλλά για όλη την απόδοση της ομάδας που ήταν εξαιρετική".

Εάν υπήρχε μία ανακούφιση μετά το πρώτο γκολ:

"Δεν μπορούμε να μιλάμε για ανακούφιση. Από πέρσι η ομάδα ξεκίνησε να παλεύει για τον στόχο να είναι και πάλι στους ομίλους. Αξίζουμε τον σεβασμό όλων. Όσοι έλεγαν ότι η Μπενφίκα θα χάσει χρήματα από έναν αποκλεισμό, μην ξεχάσουν να πουν πόσα κερδίσαμε από το πριμ εισόδου και την αξία των παικτών που είναι πάνω από 200 εκατ. ευρώ."

Τι σημαίνει η νίκη για το ρόστερ της Μπενφίκα και αν θα γίνουν μεταγραφές:

"Έχουμε μία μεγάλη ικανότητα να σχεδιάσουμε από πριν τις κινήσεις μας. Έχουμε κάνει το σχέδιο πάνω στο ρόστερ. Δεν θα υπάρχουν αλλαγές σε αυτό το πλάνο γιατί πιστεύαμε ότι θα περάσουμε στο τέλος στη φάση των ομίλων".

Τέλος τόνισε: "Ήθελα να μιλήσω για αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα σήμερα στο γήπεδο. Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ στη διοργάνωση που θα συμμετέχει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags