Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελαμένος Σιώπης με τον κόσμο του Άρη: «Πριν καν έρθω ένιωθα σαν να ήμουν σπίτι μου»
| 2018-08-30 22:15:00

Τρελαμένος Σιώπης με τον κόσμο του Άρη: «Πριν καν έρθω ένιωθα σαν να ήμουν σπίτι μου»

Sportdog Team
Τρελαμένος Σιώπης με τον κόσμο του Άρη: «Πριν καν έρθω ένιωθα σαν να ήμουν σπίτι μου»

Αποθέωσε την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Έλληνας μέσος.

H πρώτη συνέντευξη του Μανώλης Σιώπης με τα "κιτρινόμαυρα"

Για τα αρχικά του συναισθήματα και το σήριαλ δύο μηνών:

"Βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ. Υπήρχε καθυστέρηση δύο μηνών. Θα σας πω τι με έκανε να έρθω στην ομάδα. Καταρχάς ότι με πίστεψε όλο αυτό το διάστημα και με διεκδικούσε, αλλά και αυτός ο μαγικός κόσμος που έχει. Θα ήθελα να τους πω κάτι. Αν γίνεται να τους δω να γεμίζουν το γήπεδο την Κυριακή."

Για το νέο πρότζεκτ του ΑΡΗ και το αν είναι έτοιμος:

"Είμαι πανέτοιμος. Θα δουλέψω σκληρά. Αυτό που θα ήθελα να πω και η υπόσχεση που μπορώ να δώσω, είναι ότι θα δώσω και την ψυχή μου για την ομάδα."

Για τις φιλοδοξίες του:

"Δεν θα τις έλεγα πολύ ταπεινές. Κοιτάω πολύ ψηλά, το ίδιο κοιτάει και η ομάδα. Ένα ακόμα κίνητρο που μου έδωσε η ομάδα, είναι οι στόχοι που έχει θέσει. Θέλω να πάμε την ομάδα του ΑΡΗ όσο ψηλότερα.

Για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από αυτόν:

"Από τον Μανώλη Σιώπη μπορεί να περιμένει να τα δίνει όλα μέσα στον αγώνα σύμφωνα με αυτά που θέλει ο προπονητής. Να κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν ομάδικά και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά."

Για τη νέα σεζόν:

"Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Εγώ προσωπικά κοιτάω κάθε ματς ξεχωριστά. Οι στόχοι μου είναι πολύ ψηλοί, όπως και του ΑΡΗ. Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε την ομάδα και γιατί όχι και έναν τίτλο."

Για την θερμή υποδοχή του κόσμου του ΑΡΗ:

"Καταρχάς νιώθω ότι δεν ήμουν στην οικογένεια του ΑΡΗ και πριν καν έρθω, μπήκα. Μου δίνει τεράστια ώθηση να δουλέψω ακόμα περισσότερο. Αν με πιστεύει η ομάδα, δίνω τη ψυχή μου για την ομάδα. Αυτό έχω βιώσει μέχρι στιγμής και δεν έχω βγει στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω πολύ να παίξω για αυτή την ομάδα και θα δώσω και τη ψυχή μου."

Για το "Κλεάνθης Βικελίδης":

"Σε τέτοιες δύσκολες χρονιές όπως η φετινή, θα είναι ο 12ος παίκτης. Θα τον χρειαστούμε δίπλα μας και θα κάνουμε τα πάντα. Όπως βλέπεται και ο πρόεδρος έχει κάνει τα πάντα για να πάει ψηλά η ομάδα, γιατί είναι μεγάλη ομάδα και τρέφεται από τίτλους. Τον θέλουμε δίπλα μας για να φέρουμε εις πέρας όλα τα όνειρα του κόσμου."

Για την πρώτη εικόνα του ΑΡΗ στη Λαμία και τις δυνατότητες της ομάδας:

"Η ομάδα έχει ένα πολύ καλό υλικό και έναν κολύ καλό προπονητή. Επειδή υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες, υπάρχει η έλλειψη ομοιογένειας. Θα γίνει και αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον ΑΡΗ και πόσο μάλλον σε μια ποιοτική ομάδα όπως φέτος και θα βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας για να φτάσει ο ΑΡΗΣ εκεί που πρέπει."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags