Facebook Pixel Sportdog.gr | Αγιασμός στα Σπάτα – Παρών ο «τίγρης», ατακάρες από τον Δέσποτα
| 2018-08-30 18:48:00

Αγιασμός στα Σπάτα – Παρών ο «τίγρης», ατακάρες από τον Δέσποτα

Sportdog Team
Αγιασμός στα Σπάτα – Παρών ο «τίγρης», ατακάρες από τον Δέσποτα

Πήραν ευλογία στην ΑΕΚ πριν την κλήρωση του Champions League.

Αγιασμό περιελάμβανε το πρόγραμμα της ΑΕΚ, το απόγευμα της Πέμπτης στα Σπάτα. Την ακολουθία, λίγο πριν την κλήρωση των ομίλων του Champions League, τέλεσε ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας Γαβριήλ, ενώ το παρόν έδωσαν οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Βαγγέλης Ασλανίδης, Νίκος Λυμπερόπουλος, Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς και όλο το ποδοσφαιρικό τιμ.

Ο δέσποτας μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ τους οποίους αγίασε και τους ευχήθηκε να έχουν επιτυχίες. «Ο σκοπός είναι να ευλογησουμε τη νέα σεζόν στην οποία η ΑΕΚ θα αγωνιστεί ελπίζουμε με την ίδια επιτυχία αλλά και με την τιμιότητα που χαρακτηρίζει αυτή την ομάδα από την πρώτη μέρα της ιστορίας της», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Σας συγχαίρω γιατί κατακτήσατε την κορυφή βήμα βήμα και αγωνιζόμενοι πάντα με σεμνότητα και ταπεινότητα».

Ο κ.κ.Γαβριήλ δεν παρέλειψε να μιλήσει για την επιστροφή της ΑΕΚ στην πατρογονική της εστία. «Η Νέα Φιλαδέλφεια που είναι η πόλη της ιστορίας αυτής της ομάδας σας περιμένει να επιστρέψετε στο νέο γήπεδο το οποίο κατασκευάζεται και το οποίο θα αποτελέσει και πάλι σήμα κατατεθέν της πόλης μας αλλά και σύμβολο του προσφυγικού ελληνισμού», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags