Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη-βόμβα από Κούδα για Σαββίδη: «Μου είπε ότι θέλει...»
| 2018-08-30 19:40:00

Αποκάλυψη-βόμβα από Κούδα για Σαββίδη: «Μου είπε ότι θέλει...»

Sportdog Team
Αποκάλυψη-βόμβα από Κούδα για Σαββίδη: «Μου είπε ότι θέλει...»

Ποιο το πλάνο του για τον ΠΑΟΚ και τι φοβαται.

Με αφορμή τη χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Γιώργος Κούδας, μίλησε στον FAIR PLAY 96,6 FM για τα λάθη των «ασπρόμαυρων» που τους κόστισαν την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τους στόχους της ομάδας αλλά και τον μεγαλομέτοχο Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά σχολίασε: «Ήταν δυο δύσκολα παιχνίδια με την Μπενφίκα, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αναγνωρίσαμε την ανωτερότητα του αντιπάλου και αυτό έπρεπε να κάνουμε. Νομίζω ότι κάναμε μια παρά πολύ καλή πορεία μέχρι εδώ με εξαιρετικές εμφανίσεις στα πέντε από τα έξι πρώτα παιχνίδια της σεζόν, απέναντι σε σημαντικούς συλλόγους όπως η Βασιλεία, η Σπαρτάκ Μόσχας και η Μπενφίκα, γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν καλός και στην Λισαβόνα. Παίξαμε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να παίρνουμε μαθήματα από τέτοιες αναμετρήσεις. Μέσα από αυτούς τους αγώνες και από ήττες, παίρνεις μαθήματα για να βελτιώσεις την δική σου ποιότητα. Είχαμε την κατοχή της μπάλας και πληρώσαμε όλα τα λάθη που κάναμε. Νομίζω ότι ήμασταν μια ταχύτητα κάτω από την Μπενφίκα και για αυτό χάσαμε».

Για τον στόχο που πρέπει να έχει από εδώ και πέρα ο Δικέφαλος: «Πρέπει να δώσουν τα πάντα τα παιδιά, για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ωραία και η πορεία στην Ευρώπη, αλλά είναι πολύ σημαντικό ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει τον τίτλο και να κάνει πιο βατό τον δρόμο του στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Όσον αφορά για τα λάθη της ομάδας που κόστισαν, ο Γιώργος Κούδας τόνισε: «Η ομάδα έκανε λάθη και στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν συνέχεια. Χωρίς λάθος, δύσκολα μπαίνει γκολ, αυτό είναι το άθλημα. Δεν θα έλεγα ότι είδα χαλαρότητα από τον ΠΑΟΚ. Πολλές φορές τα λάθη γίνονται στιγμιαία και μπορεί να σου κοστίσουν, όπως έγινε με την Μπενφίκα. Το σημαντικό είναι ότι δεν πρέπει να καταδικάζουμε κανέναν παίκτη. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να κάνω τον προπονητή, η ομάδα έχει προπονητή και μάλιστα πάρα πολύ καλά. Εγώ βλέπω όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, αλλά και γενικότερα, ως πρώην ποδοσφαιριστής.

Η χρόνια ξεκίνησε με παρά πολύ καλά αποτελέσματα. Νομίζω ότι έχουμε ένα πολύ καλό υλικό. Η ομάδα είναι μια οικογένεια. Θέλουμε ακόμα δουλεία και μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Το θετικό φέτος είναι ότι έχουμε κρατήσει τον ίδιο κορμό και αυτό είναι παρά πολύ καλό».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Ο Ιβάν Σαββίδης, θέλει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα στον ΠΑΟΚ. Δηλαδή να κάνει μια καλή Ευρωπαϊκή ομάδα. Αυτό φυσικά θέλει χρόνο, δεν μπορεί να γίνει από την μια μέρα στην άλλη. Νομίζω όμως κάνουμε θετικά βήματα προς τα εκεί. Ο κύριος Σαββίδης μου είπε ότι θέλει ένα καινούργιο γήπεδο ,αλλά φοβάται να μην πέσει το έργο πάνω σε αρχαία και καθυστερήσει αρκετά. Πάντως δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags