Facebook Pixel Sportdog.gr | 'Εξαλλος ο Μελισσανίδης με Λιβάγια - Λόπες: «Θα τους διώξω αν...»
| 2018-08-30 22:01:00

'Εξαλλος ο Μελισσανίδης με Λιβάγια - Λόπες: «Θα τους διώξω αν...»

Sportdog Team
'Εξαλλος ο Μελισσανίδης με Λιβάγια - Λόπες: «Θα τους διώξω αν...»

Βρέθηκε στα Σπάτα και μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ.

Να παραμείνουν ταπεινοί και να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά για να έρθουν και άλλες επιτυχίες ζήτησε από τους παίκτες της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε ομιλία του σήμερα στον αγιασμό που έγινε στο προπονητήριο στα Σπάτα, όπου δεν ξέχασε τις αποβολές των Μάρκο Λιβάγια και Έλντερ Λόπες στο παιχνίδι με την Βίντι.

«Συγχαρητήρια για την πρόκρισή σας, το αξίζατε και δικαιούστε να το χαρείτε. Όμως θέλω από εσάς ένα πράγμα. Αν έχουμε πετύχει κάποια πράγματα σαν ομάδα, τα έχουμε πετύχει γιατί παλέψαμε ταπεινά, σεμνά και με το κεφάλι κάτω. Το ίδιο ταπεινοί σας ζητάω να παραμείνουμε. Μην χάσουμε το μυαλό μας και τρελαθούμε τώρα που περάσαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε και συνέχισε στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα με αφορμή τις κόκκινες κάρτες στο προχθεσινό ματς με τη Βίντι.

«Πάνω από την ομάδα δεν είναι κανείς! Δεν πρόκειται να κάνω πίσω και να ανεχτώ τέτοιες συμπεριφορές που δεν μου άρεσαν είτε πρόκειται για το μεγαλύτερο αστέρι είτε για τον μικρότερο παίκτη από την Ακαδημία. Το πρόστιμο θα είναι βαρύ για τις δυο αποβολές με τη Βίντι και στο επόμενο κρούσμα θα διακόψουμε τη συνεργασία μας. Σε τέτοια θέματα δεν καταλαβαίνω τίποτα. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Σας πιστεύω, σας στηρίζω, θα είμαι δίπλα σας σε κάθε πρόβλημα, αλλά σε ζητήματα πειθαρχίας θα είμαι αμείλικτος», υποστήριξε και κατέληξε:

«Θέλω και πάλι να σας πω συγχαρητήρια για την επιτυχία σας. Αυτό που πετύχατε ήταν πολύ σημαντικό για το κλαμπ. Συνεχίζουμε με την ίδια ταπεινότητα, είμαστε ακόμα στην αρχή»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags