Facebook Pixel «Κόντρα» στον ΠΑΟΚ για Μάρκοβιτς, αδιανόητα λεφτά από Ιβάν - Σενάριο-τρόμος για Πέλκα-Πρίγιοβιτς!
| 2018-08-31 10:15:00

«Κόντρα» στον ΠΑΟΚ για Μάρκοβιτς, αδιανόητα λεφτά από Ιβάν - Σενάριο-τρόμος για Πέλκα-Πρίγιοβιτς!

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Κόντρα» στον ΠΑΟΚ για Μάρκοβιτς, αδιανόητα λεφτά από Ιβάν - Σενάριο-τρόμος για Πέλκα-Πρίγιοβιτς!

Χαμός στην Τούμπα, γιατί «πλακώνονται», σκάει πώληση-βόμβα;

Μπορεί αρχικά να έμοιαζε ως μανατζερικό-επικοινωνιακό παιχνίδι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Λάζαρ Μάρκοβιτς, λόγω του ότι μέχρι πρότινος ήταν κορυφαίος στόχος του Ολυμπιακού, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» όντως έχουν κάνει κίνηση για τον Σέρβο άσο της Λίβερπουλ.

Μάλιστα, στην Τούμπα όχι μόνο έχουν συζητήσει για τον παίκτη, αλλά έχουν προχωρήσει και σε επίσημη πρόταση τόσο προς τον ποδοσφαιριστή, όσο και προς την αγγλική ομάδα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, η προσφορά του ΠΑΟΚ στον Λάζαρ Μάρκοβιτς είναι τριετής και τα χρήματα που του προσφέρουν είναι 3,6 εκατ. ευρώ κλιμακωτά (ανεβαίνουν κάθε χρόνο). Στη Λίβερπουλ ο Δικεφάλος έχει προτείνει για τον πρώτο χρόνο συμβολαίου (τελευταίο για την αγγλική ομάδα) μία μορφή συνιδιοκτησίας, για να καλύψει ένα σημαντικό μέρος των αποδοχών του Σέρβου, ενώ στη συνέχεια που οι «ασπρόμαυροι» θα αναλάβουν όλο το συμβόλαιο, οι «reds» θα κρατήσουν ένα ποσοστό των δικαιωμάτων.

Πάντως, η υπόθεση για τον ΠΑΟΚ μόνο εύκολη δεν είναι για αρκετούς λόγους. Πρώτα απ' όλα πιέζει ο χρόνος και δεν υπάρχει πολυτέλεια για διαπραγματεύσεις. Παράλληλα, για τον Λάζαρ Μάρκοβιτς ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες, οι οποίες λέγεται ότι μπορούν να προσφέρουν περισσότερα χρήματα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως τη συγκεκριμένη κίνηση δεν την εγκρίνουν άπαντες εντός της ομάδας.

Πέλκας και Πρίγιοβιτς

Στο μεταξύ, ο παίκτης για τον οποίο γράφτηκε ότι η Βόλφσμπουργκ κατέθεσε πρόταση 12 εκατ. ευρώ είναι ο Δημήτρης Πέλκας. Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν όντως η προσφορά των Γερμανών ήταν τόσο μεγάλη, ωστόσο είναι δεδομένο πως έγινε επίσημη κρούση και στην Τούμπα «τρέμουν» μήπως στο παρά ένα των μεταγραφών η συγκεκριμένη ομάδα επιχειρήσει να «αρπάξει» τον παίκτη.

Παράλληλα, ανησυχία υπάρχει στο Δικέφαλο και για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Η πρώτη πρόταση που κατέθεσε η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον Σέρβο έφτανε στα 5 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν ικανοποίησε την ελληνική ομάδα, ενώ κι ο παίκτης δεν έδειξε να… συγκινείται με τη συγκεκριμένη προοπτική.

Πάντως, το πιο… επικίνδυνο ενδιαφέρον είναι από την Μπορντό, καθώς πίσω από τη γαλλική ομάδα βρίσκεται ο Φάλι Ραμαντάνι, ο οποίος δεν εκπροσωπεί τον παίκτη, ωστόσο τον «διαφημίζει» σε πολλές αγορές. Και στον ΠΑΟΚ «φοβούνται» μη γίνει την τελευταία στιγμή η μεγάλη πρόταση και δεν έχουν περιθώρια αντίδρασης.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως δεν προκύπτει από τις πληροφορίες μας ότι στον ΠΑΟΚ κινούνται για την απόκτηση χαφ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags