Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανακοίνωσε μεταγραφή ο ΠΑΟΚ - «Φουλάρει» για Πανιώνιο ο Δικέφαλος...
| 2018-08-31 13:51:00

Ανακοίνωσε μεταγραφή ο ΠΑΟΚ - «Φουλάρει» για Πανιώνιο ο Δικέφαλος...

Sportdog Team
Ανακοίνωσε μεταγραφή ο ΠΑΟΚ - «Φουλάρει» για Πανιώνιο ο Δικέφαλος...

Είναι γεγονός!

O Λάζαρος Λάμπρου επέλεξε την Φορτούνα Σιτάρντ, προκειμένου να πάρει αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια του και να επιστρέψει πιο έτοιμος την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο εξωτερικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Λάζαρου Λάμπρου στη Φορτούνα Σιτάρντ.

Ο νεαρός εξτρέμ θα γίνει κάτοικος Ολλανδίας για την επόμενη σεζόν και θα φορέσει την φανέλα της Φορτούνα η οποία είναι νεοφώτιστη στην Eredivisie.

Λίγα λεπτά αργότερα τον δανεισμό του Λάζαρου Λάμπρου ανακοίνωσε και η ολλανδική ομάδα, με το νεαρό ποδοσφαιριστή να παραχωρεί και τις πρώτες του δηλώσεις μετά τον δανεισμό του στη Φορτούνα Σιτάρντ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την ευκαιρία που μου δίνει η Φορτούνα. Θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό. Τώρα μπορώ να δείξω τις ικανότητες μου στο υψηλότερο επίπεδο του ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να έχουμε μια καλή σεζόν, για τον σύλλογο, για εμένα και για τους οπαδούς», ανέφερε στην πρώτη του δήλωση ως παίκτης της Φορτούνα, ο Λάζαρος Λάμπρου.

Τις μηχανές στο φουλ για το παιχνίδι εναντίον του Πανιωνίου έχουν βάλει στον Δικέφαλο, όπως αναφέρει η αναφέρει η ΠΑΕ: H Ευρώπη για την ώρα κάνει στην άκρη – παρά την κλήρωση του Europa League – κι ο ΠΑΟΚ επικεντρώνει την προσοχή του στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ο Δικέφαλος θέλει να συνεχίσει νικηφόρα στο πρωτάθλημα προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος των -2 βαθμών στην προσπάθειά του να φτάσει στην κορυφή. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην προπόνηση της Παρασκευής (31.08) δούλεψε στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στη Μπενφίκα ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποκατάστασης.

Το Σάββατο (01.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags