Facebook Pixel Sportdog.gr | Πιο... ψωνάρα πεθαίνεις – Απίστευτη δήλωση από Μουρίνιο
| 2018-08-31 23:18:00

Πιο... ψωνάρα πεθαίνεις – Απίστευτη δήλωση από Μουρίνιο

Sportdog Team
Πιο... ψωνάρα πεθαίνεις – Απίστευτη δήλωση από Μουρίνιο

Ο Πορτογάλος έβαλε τον εαυτό του μέσα στους καλύτερους προπονητές του κόσμου.

Ότι είναι μέσα στους καλύτερους προπονητές του κόσμου ο Ζοσέ Μουρίνιο το ξέρουν και το αποδέχονται οι πάντες. Αλλά το να το λέει ο ίδιος για τον εαυτό του, το λες και τραβηγμένο. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ψωνάρα και φαίνεται.

Αυτή την τοποθέτηση έκανε ο Special One απαντώντας στην κριτική που δέχτηκε για το κακο ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο: «Είμαι προπονητής σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου, αλλά είμαι επίσης ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Μπορεί να μην θέλετε να το παραδεχθείτε, όμως η περσινή σεζόν ήταν επιτυχημένη. Μπορεί να λέτε ό,τι θέλετε, αλλά για μένα είναι πολύ πιο σημαντικό αυτό που σκέφτομαι εγώ και όχι εσείς.

Πριν από δύο χρόνια ήμασταν πολύ καλοί αφού κερδίσαμε το Γιουρόπα Λιγκ. Είμαστε η τελευταία αγγλική ομάδα που κατέκτησε ευρωπαϊκό Κύπελλο. Και λέω ξανά ότι έχω κερδίσει 8 πρωταθλήματα συνολικά. Είμαι ο μόνος προπονητής στον κόσμο που κατέκτησε πρωτάθλημα στην Ισπανία, την Ιταλία και την Αγγλία. Αυτοί δεν είναι μικροί τίτλοι σε μικρές ποδοσφαιρικά χώρες. Γι’ αυτό είμαι σε θέση να πω ότι πέρσι που τερματίσαμε δεύτεροι είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά μου. Αυτό νομίζω. Αν διαφωνείτε, τότε δεν πειράζει».

Ο Πορτογάλος τεχνικός απάντησε και σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το αν θα συνεχίσει στον πάγκο της Γιουνάιτεντ σε περίπτωση που δεν κερδίσει κάποιο τίτλο τη φετινή σεζόν: «Έχετε κάνει ποτέ αυτή την ερώτηση στην ομάδα που τερμάτισε 3η ή 4η; Δεν νομίζω».

Επίσης, ο Μουρίνιο απάντησε και στους φιλάθλους της Τότεναμ που τραγούδησαν σύνθημα εναντίον του στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα: «Δεν τραγουδούσαν αυτό το σύνθημα στο “Γουέμπλεϊ” όταν τους κερδίσαμε πριν από μερικούς μήνες στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Για εκείνους το Κύπελλο ήταν ένας μεγάλος στόχος διότι δεν έχουν κερδίσει πολλούς τίτλους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags