Facebook Pixel Sportdog.gr | Το αντίο του Ντούσκο – Πήγε Σπάτα, αποχαιρέτησε και ζήτησε συγγνώμη
| 2018-08-31 18:32:00

Το αντίο του Ντούσκο – Πήγε Σπάτα, αποχαιρέτησε και ζήτησε συγγνώμη

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Το αντίο του Ντούσκο – Πήγε Σπάτα, αποχαιρέτησε και ζήτησε συγγνώμη

Έτσι έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της ΑΕΚ.

Το απόγευμα της Παρασκευής έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της ΑΕΚ. Εξάλλου τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει γνωστό το προαποφασισμένο τέλος. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποχαιρετά την Ένωση για προσωπικούς λόγους.

Αυτό το μεγάλο κεφάλαιο της ομάδας βρέθηκε στα Σπάτα, προκειμένου να αποχαιρετήσει όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, παράγοντες, προπονητές παίκτες. Ο ίδιος μίλησε στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Τα λόγια του ήταν συγκινητικά. «Ηρθα να σας αποχαιρετίσω γιατί εγώ αποχωρώ αφού ο δικός μου κύκλος στην ΑΕΚ έκλεισε», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας: «Περάσαμε μαζί και ωραίες αλλά και δύσκολες στιγμές και σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία που είχαμε. Και αν σε αυτά τα πέντε χρόνια μπορεί κάποιους να στεναχώρησα με τη συμπεριφορά μου, ζητάω συγγνώμη».

Ο Σερβοβόσνιος αναφέρθηκε και στη μάχη τω ομίλων. «Η κλήρωση που είχε η ΑΕΚ χθες στο Champions League ήταν καλή και πιστεύω ότι μπορείτε να πάτε ακόμα καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει πάντα να γνωρίζετε ότι αυτή η ομάδα έχει υψηλούς στόχους τους οποίους μπορεί και πρέπει να υλοποιεί. Εχετε ένα πολύ καλό σύνολο και έναν προπονητή στον οποίο προσωπικά πιστεύω πολύ και εκτιμώ πολύ», κατέληξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος είδε τους παίκτες να τον αποθεώνουν χειροκροτώντας τον, πριν αποχωρήσει για πάντα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags