Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή δήλωση Ρισβάνη για Σιώπη: «Τυχερός ο Άρης που τον έχει»
| 2018-08-31 20:50:00

Φοβερή δήλωση Ρισβάνη για Σιώπη: «Τυχερός ο Άρης που τον έχει»

Sportdog Team
Φοβερή δήλωση Ρισβάνη για Σιώπη: «Τυχερός ο Άρης που τον έχει»

Έσταξε μέλι η γλώσσα του πρώην συμπαίκτη του.

Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι, λένε και δεν έχουν άδικο. Για αυτό το metrosport.gr ήρθε σε επαφή με τον καλύτερο φίλο του Μανώλη Σιώπη, τον Σπύρο Ρισβάνη.

Ο αμυντικός του Ατρομήτου υποστήριξε ότι ο «κοντός» είναι ίσως το καλύτερο αμυντικό χαφ του πρωταθλήματος αφού βρίσκεται παντού μέσα στο γήπεδο καλύπτοντας κάθε πιθανό κενό.

Επιπλέον, τόνισε ότι ο Πάκο Ερέρα και γενικά ο Άρης είναι τυχεροί που ένας τέτοιος παίκτης εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας.

Επισήμανε ότι ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να έχει μια ανάλογη πορεία με την περσινή σεζόν, να κάνει κάτι καλό στο κύπελλο και να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν έχρισε κάποιο φαβορί για τον τίτλο καθώς είναι νωρίς ακόμη για να βγουν συμπεράσματα.

Τέλος, ευχήθηκε να είναι υγιής για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της ενώ δεν έκρυψε ότι θα του λείψει ο «κοντός» του...

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το στοιχείο που ξεχωρίζει τον Σιώπη: «Σίγουρα είναι το καλύτερο αμυντικό χαφ αυτή τη στιγμή. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι ότι βρίσκεται παντού μέσα στο γήπεδο».

Για το εάν θα βοηθήσει τον Άρη: «Είναι πολύ τυχερός ο προπονητής αλλά και ο Άρης που έχει έναν παίκτη όπως ο Σιώπης. Θα βοηθήσει πολύ.».

Για την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή που μοιράστηκαν οι δύο τους: «Έχουμε πολλές καλές στιγμές με τον «κοντό». Δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμία. Η χειρότερη είναι τώρα που έφυγε. Αλλά ξέρω ότι είναι για το καλό του».

Για το τι πήγε στραβά και δεν έμειναν στον Ολυμπιακό: «Ήταν απόφαση του Ολυμπιακού και είναι δεκτή».

Για τους φετινούς στόχους του Ατρομήτου: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι ανάλογο. Δε θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Στόχος φυσικά είναι η Ευρώπη και μια καλή πορεία στο Κύπελλο».

Για το φαβορί του πρωταθλήματος: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να μπορώ να σου πω. Πιστεύω ότι και οι τρεις μπορούν να το διεκδικήσουν».

Για τους δικούς του στόχους: «Να πάει καλά η ομάδα μου, να είμαι υγιής και ό,τι είναι να έρθει θα έρθει».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags