Facebook Pixel Καμία «αρπαγή» Καρέλη, γι' αυτό πήγε στον ΠΑΟΚ - Ποιος θα ερχόταν, αν δεν τον «έκοβε» ο Λουτσέσκου!
| 2018-09-01 14:45:00

Καμία «αρπαγή» Καρέλη, γι' αυτό πήγε στον ΠΑΟΚ - Ποιος θα ερχόταν, αν δεν τον «έκοβε» ο Λουτσέσκου!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Καμία «αρπαγή» Καρέλη, γι' αυτό πήγε στον ΠΑΟΚ - Ποιος θα ερχόταν, αν δεν τον «έκοβε» ο Λουτσέσκου!

Τι έγινε πραγματικά με την ΑΕΚ, τα ανέτρεψε όλα ο Ρουμάνος.

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε μια μεταγραφή-έκπληξη με την απόκτηση του Νίκου Καρέλη, καθώς η συγκεκριμένη κίνηση αποφασίστηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Ήταν υπόθεση 12 ωρών και στην ουσία έτρεξε αφού η ΑΕΚ ακύρωσε, για αδιευκρίνιστους λόγους μέχρι στιγμής, το deal που ήταν ολοκληρωμένο απ' όλες τις πλευρές.

Δεν τίθεται επομένως θέμα «αρπαγής» του παίκτη από τον ΠΑΟΚ, όπως κακώς αρχικά εκτιμήθηκε από τα περισσότερα ρεπορτάζ.

Στην ουσία στην Τούμπα στράφηκαν στον Έλληνα άσο, αφού χάλασε η μεταγραφή του Λάζαρ Μάρκοβιτς. Ένα deal, που παρόλο που ήταν σχεδόν τελειωμένο και ο παίκτης είχε «ψηθεί» να πάει στη Θεσσαλονίκη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην ουσία δεν το ανέκρινε, κάτι που εξέφρασε και δημόσια, τονίζοντας ότι δε θέλει κάποια... έκπληξη της τελευταίας στιγμής στα μεταγραφικά.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, όμως, ήταν πιο διαλλακτικός για τον Νίκο Καρέλη, καθώς είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης, εκεί που ήταν θετικός για ενίσχυση.

Έτσι, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έτρεξαν την υπόθεση κατά τη διάρκειας της χθεσινής μέρας, πατώντας στην ουσία πάνω στο deal που είχε έτοιμο η ΑΕΚ, σε μία συμφωνία που δεν ξεπέρασε συνολικά το 1,5 εκατ. ευρώ (μαζί με την οψιόν αγοράς).


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags