Facebook Pixel Sportdog.gr | Το «έλα να δεις» με Μάριν, έτσι έφυγε από Ολυμπιακό - Απίστευτη εξέλιξη με Νικολάου-Ανδρούτσο
| 2018-09-01 18:18:00

Το «έλα να δεις» με Μάριν, έτσι έφυγε από Ολυμπιακό - Απίστευτη εξέλιξη με Νικολάου-Ανδρούτσο

του Παναγιώτη Νικολάου
Το «έλα να δεις» με Μάριν, έτσι έφυγε από Ολυμπιακό - Απίστευτη εξέλιξη με Νικολάου-Ανδρούτσο

Μπάχαλο με τους… φευγάτους στο Λιμάνι.

Στον Ερυθρό Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρκο Μάριν, ο οποίος ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τους πρωταθλητές Σερβίας, για τα επόμενα δύο χρόνια με οψιόν ανανέωσης για άλλο ένα.

Βέβαια, για να φτάσουμε στο σήμερα, προηγήθηκαν πάρα πολλά επεισόδια και συζητήσεις. Άλλωστε, η υπόθεση του Γερμανού ήταν από τις πιο δύσκολες των τελευταίων ετών για τον Ολυμπιακό, καθώς είχε ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο και για να φύγει από τον Πειραιά, ενώ μέχρι πρότινος ζητούσαν 1 εκατομμύριο για να τον πουλήσουν, τελικά αποδέχθηκαν την πρόταση των 500.000 ευρώ.

Όσον για τον Γερμανό, που το προηγούμενο διάστημα πιέστηκε πάρα πολύ για να φύγει και να… ξεφορτωθούν το συμβόλαιό του, στάθηκε τυχερός, καθώς με τα χρήματα που πήραν οι Σέρβοι από την πρόκριση στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μπόρεσαν να του δώσουν ετήσιες αποδοχές κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ! Χρήματα πολλά, τα οποία όμως εξοικονόμησαν στον Αστέρα και από τη μεγάλη πώληση του Ράντονγιτς με 11+1 εκατ. ευρώ στη Μαρσέιγ!

Σε αυτή την σούπερ πώληση βοήθησε ο ατζέντης Φάλι Ραμαντάνι, ο οποίος και ο μάνατζερ του Μάριν και ο οποίος τα έχει… σπάσει εδώ και πολύ καιρό με τους Πειραιώτες. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, η μεταγραφή του Γερμανού ήταν σε μία κλωστή μέχρι και το… παρά ένα, καθώς την Παρασκευή όλη μέρα ένας από τους τρεις συνεργάτες της της Lian Sports, o Nίκολα Ντάμιανατς ήταν στα γραφεία του Ολυμπιακού και το πάλευε για να βρουν μία λύση!  

Θα… καούν Νικολάου και Ανδρούτσος;

 Μετά τη μεταγραφή του Μάριν, μένει να δούμε αν η συγκεκριμένη εξέλιξη βοηθήσει στην εξομάλυνση των σχέσεων με τον Ραμαντάνι. Δύσκολο αφού έχουν γίνει τρελά πράγματα και σίγουρα θύματα αυτής της ιστορίας είναι οι δυο μικροί, ο Νικολάου και ο Ανδρούτσος και ο δεύτερος λανθασμένα βέβαια, αφού πλέον δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τον Κοσοβάρο!

Μάλιστα, αν δεν αλλάξει κάτι σημαντικά ή αν δεν βρεθεί κάποιο… τέχνασμα στο +5 όπως πέρυσι με τον Γιαννιώτη ή κάποια «άγνωστη» ομάδα στις αγορές που είναι ακόμα ανοιχτές, τόσο ο Νικολάου όσο και ο Ανδρούτσος θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Γενάρη για να ξαναπαίξουν ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags