Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Σιώπης στη λίστα της ΑΕΚ!
| 2018-09-02 11:15:00

Φόβος και τρόμος σε Ολυμπιακό για καψούρα της ΑΕΚ - Έτσι «χάλασαν» τη μεταγραφή του!

του Παναγιώτη Νικολάου
Φόβος και τρόμος σε Ολυμπιακό για καψούρα της ΑΕΚ - Έτσι «χάλασαν» τη μεταγραφή του!

Τι παίζεται με Έλληνα άσο που έφυγε από τον Ολυμπιακό.

Ο Άρης ενισχύθηκε σημαντικά λίγες ημέρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, αποκτώντας από τον Ολυμπιακό τον Μανώλη Σιώπη και τον Νικολάς Μαρτίνες, δύο παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Oι μεταγραφές των δύο άσων πιστώνονται στον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος πήρε πάνω του αμφότερες τις υποθέσεις και βρήκε τη «χρυσή τομή» με τους Πειραιώτες για να φτάσει σε δύο σημαντικές συμφωνίες για τον Άρη.

Ειδικά στην περίπτωση του Σιώπη, το θέμα πήρε μια τροπή που δεν περίμεναν πολλοί. Πριν λίγο καιρό ο Ολυμπιακός ήρθε σε κόντρα με τον Έλληνα παίκτη, καθώς οι Ερυθρόλευκοι θεώρησαν ότι η ΑΕΚ ήταν η αιτία που ο Σιώπης ζήτησε να φύγει. Ενώ, όμως, φαινόταν ότι οι Πειραιώτες θα βάλουν στο «ψυγείο» τον παίκτη, τελικά ήρθαν σε συμφωνία με τον Άρη και τον άφησαν να φύγει και να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε αίσθηση και απορίες, αφού στον Άρη τεχνικός διευθυντής είναι ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, πρώην ατζέντης και πολύ καλός φίλος του τεχνικού της ΑΕΚ, Μαρίνου Ουζουνίδη!

Η απόκτηση του Σιώπη πιστώνεται ως επιτυχία του Θόδωρου Καρυπίδη και επιβεβαιώνει τις καλές σχέσεις μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού. Ωστόσο, το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι ουσιαστικά αφήνουν τον παίκτη ελεύθερο με τον κίνδυνο να καταλήξει αργότερα σε άμεσο ανταγωνιστή τους προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο Ολυμπιακός, να έχει φροντίσει να πάρει τα μέτρα του για το ζήτημα, ίσως με την τοποθέτηση κάποιας ρήτρας στη συμφωνία, που δεν έχει γίνει γνωστή.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags