Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ψήνεται» απίστευτη ανατροπή στο Λιμάνι - Μεταγραφική εξέλιξη που τα αλλάζει όλα στον Ολυμπιακό;
| 2018-09-02 23:30:00

«Ψήνεται» απίστευτη ανατροπή στο Λιμάνι - Μεταγραφική εξέλιξη που τα αλλάζει όλα στον Ολυμπιακό;

του Παναγιώτη Νικολάου
«Ψήνεται» απίστευτη ανατροπή στο Λιμάνι - Μεταγραφική εξέλιξη που τα αλλάζει όλα στον Ολυμπιακό;

Η πληροφορία που έσκασε μετά την 5αρα στον ΠΑΣ.

Μπορεί οι τελευταίες εξελίξεις να δείχνουν ότι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο, όσο δεν τελειώνει και επίσημα η υπόθεση, τόσο τα πάντα θα παραμένουν ανοικτά.

Το δεδομένο είναι ότι ο Ολυμπιακός θέλει να "σπρώξει" τον Ιρανό φορ στην Αγγλία, έχει βρει άκρη με τις ημερομηνίες της μεταγραφής, η οποία πάντως θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Δευτέρα

Όσο για τον παίκτη, φέρεται να πείστηκε με πολύ ζόρι το βράδυ της Παρασκευής, για να πει το "ναι" στην πρόταση της Φόρεστ, αν και δεν φαίνεται να είναι 100% σίγουρος για αυτή την εξέλιξη, την ώρα που δεν έχει την παραμικρή οικονομική ανάγκη να κάνει κάτι που δεν θέλει.

Η "λογική" αυτή τη στιγμή λέει ότι η μετακίνησή του στην Τσάμπιονσιπ θα ολοκληρωθεί, αλλά όσο ο ποδοσφαιριστής παραμένει στην Ελλάδα και όσο υπάρχουν απρόοπτα τύπου Χασάν (υπέστη αιμάτωμα και δεν θα παίξει με τον ΠΑΣ) διατηρούν έστω και σε μορφή... υποσημείωσης, ανοικτή την όποια εξέλιξη στην καριέρα του Ιρανού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags