Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Τσιγκρίνσκι που θα... φτιάξει τους ΑΕΚτζήδες!
| 2018-09-02 19:35:00

Αποκάλυψη Τσιγκρίνσκι που θα... φτιάξει τους ΑΕΚτζήδες!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Τσιγκρίνσκι που θα... φτιάξει τους ΑΕΚτζήδες!

Διαβάστε τι είπε ο άσος της Ένωσης.

Την επιστροφή του μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «ua.tribuna» ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι!

Ο Ουκρανός αμυντικός της ΑΕΚ στάθηκε ιδιαίτερα στις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, τονίζοντας πως στην Ένωση έχουν… τρελό κίνητρο, αφού η ομάδα βρέθηκε από την Β’ Εθνική στ’ αστέρια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. «Γυμνάζομαι ήδη κανονικά, χωρίς περιορισμούς, μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες επιστρέφω κανονικά.

Έχουμε μια πολύ σοβαρή ομάδα αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι αυτό: Η ΑΕΚ ως κλαμπ αναπτύσσεται και η είσοδος μας στους ομίλους του ChampionsLeagueείναι ήδη μεγάλη επιτυχία. Για εμάς το Champions Leagueείναι μια ευκαιρία να αξιολογήσουμε το επίπεδο της ομάδας μας, να δούμε που βρισκόμαστε. Ο δρόμος προς τους ομίλους ήταν πολύ δύσκολος για την ΑΕΚ. Η ομάδα πριν 4 χρόνια έπαιζε στη Β’ κατηγορία και τώρα θα παίξει στο ChampionsLeague. Νομίζω το κίνητρο μας είναι απλά… τρελό! Όσον αφορά το πρωτάθλημα οι στόχοι μας δεν αλλάζουν. Πέρυσι ήταν φανταστικά χρονιά, επιστρέψαμε στα πρωταθλήματα μετά από 24 χρόνια. Φυσικά θα θέλαμε να επαναλάβουμε αυτήν την επιτυχία αν και είναι σαφές ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ έχουν φιλοδοξίες ίδιες με τις δικές μας», τόνισε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags