Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξηγήσεις Φορτούνη: «Γι’ αυτό έμεινα! Τα έβαλα κάτω και…» Τρομερές ατάκες για Τουρέ και Ποντένσε
| 2018-09-03 00:38:00

Εξηγήσεις Φορτούνη: «Γι’ αυτό έμεινα! Τα έβαλα κάτω και…» Τρομερές ατάκες για Τουρέ και Ποντένσε

Sportdog Team
Εξηγήσεις Φορτούνη: «Γι’ αυτό έμεινα! Τα έβαλα κάτω και…» Τρομερές ατάκες για Τουρέ και Ποντένσε

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα βελτιωθεί κι άλλος.

Ο Κώστας Φορτούνης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 5-0 κόντρα στον ΠΑΣ, μίλησε για το καλό πρόσωπο που δείχνουν οι Πειραιώτες και τα… καλύτερα που έρχονται, για τη μεταγραφή του Τουρέ και τη συνεργασία του με τον Τουρέ, αλλά και για τη δική του βελτίωση, μετά την περσινή κακή σεζόν.

Αναλυτικά:

"Ήμασταν καλύτεροι από την πρώτη στιγμή, βάλαμε πέντε γκολ, κάναμε πολλές ευκαιρίες, το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από σήμερα. Ο κόσμος το ευχαριστιέται, βλέπει φάσεις, βλέπει γκολ, βγάζουμε καλύτερους συνδυασμούς", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για:

Τη συσσωρευμένη ποιότητα στη μεσαία γραμμή: "Είναι καλό να υπάρχουν καλοί παίκτες και να είναι ποιοτικό το ρόστερ, ο προπονητής θα αποφασίσει ποιος θα παίξει κάθε φορά".

Τη συνεργασία του με τον Ντανιέλ Ποντένσε: "Είναι καλός παίκτης, πιτσιρικάς, με χαμηλό κέντρο βάρους, είναι καλός ντριμπλαδόρος, μας βοηθά στις κάθετες πάσες, κάνουμε συνδυασμούς, όσο περνά ο χρόνος θα είμαστε καλύτεροι γιατί θα βρεθούμε καλύτερα".

Τη δική του μεταμόρφωση σε σχέση με την περυσινή σεζόν: "Τα έβαλα κάτω, πέρυσι δεν είχαμε καλή σεζόν. Έκατσα στην ομάδα, δεν έφυγα, θέλω να γυρίσουμε πάλι στους τίτλους, πιστεύω ότι έχουμε φτιάξει πολύ καλή ομάδα και θα τα καταφέρουμε".

Την επιστροφή του Γιαγιά Τουρέ: "Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και το έχει δείξει η καριέρα του. Ήταν πρωταγωνιστής στη Μονακό, την Μπαρτσελόνα και τη Σίτι. Είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μακάρι να εγκλιματιστεί γρήγορα και θα μας βοηθήσει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags