Facebook Pixel Sportdog.gr | «Νίκησε δίκαια ο Ολυμπιακός, εμείς δεν δικαιούμασταν τίποτα»!
| 2018-09-03 10:57:00

«Νίκησε δίκαια ο Ολυμπιακός, εμείς δεν δικαιούμασταν τίποτα»!

Sportdog Team
«Νίκησε δίκαια ο Ολυμπιακός, εμείς δεν δικαιούμασταν τίποτα»!

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο Γιάννης Μυστακίδης παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο χθεσινό ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης" και τόνισε ότι ο ΠΑΣ πρέπει να εκμεταλλευτεί την διακοπή για να γίνει καλύτερος.

Αναλυτικά όσα είπε ο επιθετικός του ΠΑΣ:

Για την εικόνα του αγώνα: «Το πρώτο γκολ μας αιφνιδίασε, στο δεύτερο πιστεύω ότι κακώς δόθηκε πέναλτι. Στη συνέχεια βγήκαμε πολύ γρήγορα εκτός ρυθμού. Η ομάδα έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια, εμείς δεν δικαιούμασταν τίποτα περισσότερο από το να χάσουμε. Είναι όμως βαρύ το σκορ, κάτι το οποίο πιστεύω ότι μας αδικεί. Όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε πάρα πολύ, κάναμε ένα μεστό παιχνίδι. Για μας τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα καθώς στις δύο πρώτες αγωνιστικές παίξαμε δύο ντέρμπι στην Αθήνα, κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο. Από εδώ και πέρα πρέπει να είμαστε σοβαροί».

Για το πόσο επιβαρυντικό είναι ότι δεν μπορούν να προπονηθούν στους «Ζωσιμάδες»: «Είναι λίγο παράξενη η κατάσταση. Εγώ είμαι στην ομάδα 9 μέρες και βλέπω την ομάδα σε πολύ καλή κατάσταση. Ίσως επειδή είμαστε αρκετοί καινούριοι παίκτες στην ομάδα χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να «βρεθούμε». Έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες για να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Διαγράφουμε τα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν και κοιτάμε τα λάθη μας, ώστε να τα διορθώσουμε και να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια».

Για το αν η διακοπή θα είναι ευεργετική για τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Μόνο καλό θα μας κάνει. Ρεαλιστικά αν το δούμε παίξαμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια στο ξεκίνημα απέναντι σε ομάδες που είχαν ευρωπαϊκά παιχνίδια στα πόδια τους, είχαν ρυθμό και έπαιζαν στην έδρα τους. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτό το διάστημα της διακοπής». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags