Facebook Pixel "Παίζει" και του Γιάκομπ στην ΑΕΚ - Απασχόλησε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό
| 2018-09-03 11:45:00

Τρομερές εξελίξεις στην ΑΕΚ – Φέρνει απόψε παικταρά που έκοψε ο Ολυμπιακός; Ποιος δεν τον θέλει!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρομερές εξελίξεις στην ΑΕΚ – Φέρνει απόψε παικταρά που έκοψε ο Ολυμπιακός; Ποιος δεν τον θέλει!

Όλα κρίνονται μέχρι το βράδυ, δίνει… μάχη η Ένωση.

 

Αναβρασμός επικρατεί στην ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες, καθώς οι κιτρινόμαυροι τρέχουν για το ενδεχόμενο να ολοκληρώσουν μία ακόμα μεταγραφή, ίσως και εντός της ημέρας! 

Στην Ένωση ακόμα… ψάχνονται για έναν χαφ – 6αρι, που έχει ζητήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης και εξετάζουν όλες τις προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία τους σχετικά με παίκτες που έμειναν ελεύθεροι ως τις 31 Αυγούστου. Βέβαια, στην ΑΕΚ έχουν πλέον και την πίεση του χρόνου, καθώς εάν γίνει μεταγραφή, θα ήθελαν να προλάβουν να τον δηλώσουν και στην ευρωπαϊκή λίστα, το παράθυρο για την οποία κλείνει το βράδυ της Δευτέρας!

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες, ψηλά στην λίστα την ΑΕΚ παραμένει ο Κλαούντιο Γιάκομπ, για τον οποίο το Sportdog.gr σας είχε ενημερώσει πως εξετάζεται από το μεσημέρι του Σαββάτου! Ο Αργεντινός μέσος που έχει σημαντική προϋπηρεσία στην Premier League (καταγράφοντας συνολικά 160 συμμετοχές σε έξι σεζόν) έχει αποδεσμευτεί από τη Γουέστ Μπρομ και προτάθηκε εκ νέου στην ΑΕΚ, ενώ πριν από έναν περίπου μήνα είχε απασχολήσει τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον Ολυμπιακό.

Η περίπτωσή του πάντως δεν είναι εύκολη, καθώς όταν τον προσέγγισαν οι Πειραιώτες κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, ο παίκτης ζήτησε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που ξεπερνούσαν το 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ παράλληλα δεν έδειξε ζεστός για την Ελλάδα! Τώρα όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει, καθώς και ο ίδιος θα πρέπει να βιαστεί να βρει ομάδα, καθώς οι σύλλογοι ολοκληρώνουν σιγά – σιγά τα ρόστερ τους και κινδυνεύει να μείνει ανενεργός μέχρι τον Γενάρη. 

Πάντως, παρότι στην ΑΕΚ το… ψάχνουν έστω και στο και πέντε για τη μεταγραφή του χαφ και με τον χρόνο πλέον να πιέζει λόγω της λίστας που πρέπει να δηλωθεί στην Ευρώπη, υπάρχουν αρκετοί εντός της ομάδας, που πλέον θεωρούν ανώφελη να γίνει η οποιαδήποτε κίνηση στο παζάρι, με ελεύθερο. 

Το σίγουρο είναι πως στην Ένωση μέχρι το βράδυ θα εξετάσουν όλες τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους κι εάν βρουν κάτι που θεωρούν ότι αξίζει να ασχοληθούν, θα το κυνηγήσουν. Από εκεί και πέρα, αν περάσει η σημερινή μέρα, τότε φαντάζει δύσκολο να γίνει κάποια σημαντική μεταγραφή (δεν αναφερόμαστε στην απόκτηση κάποιου παίκτη… τύπου Μοράν για να γεμίσει το ρόστερ), καθώς θεωρούν πως το ρόστερ που έχει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στα χέρια του, μπορεί να πάλι και πάλι το πρωτάθλημα και αυτός φυσικά είναι ο μεγάλος στόχος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags