Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτα γαλλικά από πρώην ΠΑΟΚτσή: «Είπα... γ@μ@σε τους, δεν είναι τα λεφτά το παν»
| 2018-09-03 22:24:00

Απίστευτα γαλλικά από πρώην ΠΑΟΚτσή: «Είπα... γ@μ@σε τους, δεν είναι τα λεφτά το παν»

Sportdog Team
Απίστευτα γαλλικά από πρώην ΠΑΟΚτσή: «Είπα... γ@μ@σε τους, δεν είναι τα λεφτά το παν»

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση.

Για το δίλημμα που είχε πριν πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, μιλώντας στο «FourFourTwo» τόνισε μεταξύ άλλων πως είχε μάτια μόνο για την ομάδα Φέργκιουσον, μετά την φυγή του το 2008 από την Τότεναμ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν επενδύσει ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια λίρες, προκειμένου να τον φέρουν στο Ολντ Τράφορντ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν «έπαιζε» μόνη της, καθώς την ίδια σεζόν είχαν φτάσει στην συμπολίτισσά οι επενδυτές που είχαν «βαλθεί» να φέρουν τους «γαλάζιους» στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Μπερμπάτοφ τόνισε πως ο ατζέντης του είχε φέρει πρόταση από τις δύο μεγάλες ομάδες του Μάντσεστερ, με τον Βούλγαρο άσο να απαντάει: «Γ@μησε τους, φεύγουμε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Μάλιστα ο ατζέντης του πολύπειρου ποδοσφαιριστή πίεζε τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ να επιλέξει την Σίτυ, καθώς τα χρήματα ήταν πολλά περισσότερα. Η απάντηση του 37χρονου άσου όμως ήταν και πάλι αποστομωτική: «Το παν στην ζωή δεν είναι τα λεφτά. Ήταν το όνειρο μου να αγωνιστώ σε μια κορυφαία ομάδα, πήρα την σωστή απόφαση και πήγα στην Γιουνάιτεντ. Ήταν απίστευτο συναίσθημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags