Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη εξέλιξη για άσο του ΠΑΟΚ - Ποιοι τον θέλουν, απάντηση Ιβάν - «Μεταγραφή»-βόμβα
| 2018-09-04 09:45:00

Απίστευτη εξέλιξη για άσο του ΠΑΟΚ - Ποιοι τον θέλουν, απάντηση Ιβάν - «Μεταγραφή»-βόμβα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτη εξέλιξη για άσο του ΠΑΟΚ - Ποιοι τον θέλουν, απάντηση Ιβάν - «Μεταγραφή»-βόμβα

Είναι σίγουρα ένα από τα πρόσωπα του καλοκαιριού...

Σε πρόσωπο του καλοκαιριού έχει εξελιχθεί για τον ΠΑΟΚ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος όχι μόνο έχει «κλειδώσει» τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, αλλά βοήθησε πάρα πολύ και τον Δικέφαλο στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς, αν και το λάθος του στη ρεβάνς με την Μπενφίκα "χάλασε" κάπως την εικόνα του. 

Για τον Έλληνα άσο, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2019, το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν διάφορα μεταγραφικά σενάρια, καθώς οι εμφανίσεις του τόσο κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν όσο και το φετινό καλοκαίρι, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον διαφόρων σκάουτς και μάνατζερ.

Πάντως, προτάσεις δεν έφτασαν στον ΠΑΟΚ, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, οι σύλλογοι που όντως ασχολήθηκαν σοβαρά με την περίπτωσή του, ήταν η Γαλατά και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον από τις συγκεκριμένες δύο ομάδες ίσως να έβαζε και σε δίλημμα τον Έλληνα πορτιέρε σχετικά με το μέλλον του, ωστόσο μετά την πορεία του ΠΑΟΚ στα προκριματικά, αλλά και την κίνηση της διοίκησης για νέο συμβόλαιο, δεν υπήρξε σοβαρό θέμα. 

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει σε τρομερή εκτίμηση τον Πασχαλάκη και γι' αυτό μέσα στο καλοκαίρι, ενώ δεν υπήρχε αγωνιστική δράση, έδωσε εντολή και έτρεξαν οι συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο και ήδη υπάρχει σχετική συμφωνία για την ανανέωσή του. Μάλιστα, ο Έλληνας γκολκίπερ θα... αναβαθμιστεί και οικονομικά, καθώς ήταν ο λιγότερο καλά αμειβόμενος από τους βασικούς στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα πάντως με κάποια δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει και άλλη μία σημαντική εξέλιξη στην καριέρα του Έλληνα άσου του Δικεφάλου, καθώς ετοιμάζεται να αλλάξει μάνατζερ. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη συζητάει με ατζέντη, ο οποίος θα τον «ανεβάσει level» και δεν αποκλείεται να τον στείλει και στην Εθνική... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags