Facebook Pixel Sportdog.gr | Οριστικό: Έσκασε η μεταγραφάρα στην Σούπερ Λιγκ! (ΦΩΤΟ-BINTEO)
| 2018-09-04 22:44:00

Οριστικό: Έσκασε η μεταγραφάρα στην Σούπερ Λιγκ! (ΦΩΤΟ-BINTEO)

Sportdog Team
Οριστικό: Έσκασε η μεταγραφάρα στην Σούπερ Λιγκ! (ΦΩΤΟ-BINTEO)

Κίνηση από το πάνω ράφι που κανείς δεν περίμενε.

Την έλευση του Μαστούρ ανακοίνωσε και επίσημα το βράδυ της Δευτέρας η Λαμία, καθώς ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου επιβεβαίωσε πως όχι μόνο υπάρχει θέμα, αλλά και ότι το deal έχει κλείσει οριστικά!

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι είναι τελειωμένη η μεγάλη μεταγραφή του Μαροκινού άσου που ανήκει μέχρι το φετινό καλοκαίρι στη Μίλαν, τονίζοντας ότι είναι μια κίνηση που αποτελεί δική του επιλογή και την επεδίωκε τις τελευταίες 15 ημέρες.

Μάλιστα, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεών του, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για το... μπαμ της Λαμίας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Μαστούρ:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο νεαρό ποδοσφαιριστή, Χακίμ Μαστούρ. Ο 20χρονος (15/6/98) Μαροκινός μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!

Παράλληλα ο Πανουργιάς Παπαϊωάννουσημείωσε πως αποτελεί παρελθόν για την ομάδα ο Μπάμπης Τεννές, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του μετά τις δύο ήττες της ομάδας στο πρωτάθλημα με 3-0 από τον Άρη και 3-1 από τη Λαμία.

Μάλιστα, ο Παπαϊωάννου ευχαρίστησε τον έμπειρο κόουτς για την συνεργασία τους και την προσφορά του, χαρακτηρίζοντάς τον «ποδοσφαιρικό πατέρα» του!


Δείτε τον ταλαντούχο άσο σε δράση:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags