Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανα πράγματα στη Superleague - Φήμες για «μαχαίρια» προέδρου-προπονητή - Ακουγόταν έως έξω ο...
| 2018-09-05 19:03:00

Απίθανα πράγματα στη Superleague - Φήμες για «μαχαίρια» προέδρου-προπονητή - Ακουγόταν έως έξω ο...

Sportdog Team
Απίθανα πράγματα στη Superleague - Φήμες για «μαχαίρια» προέδρου-προπονητή - Ακουγόταν έως έξω ο...

Τρελό: Έφερε 10άρι το αφεντικό, «όχι» του κόουτς.

Παρότι ο Ατρόμητος ξεκίνησε το πρωτάθλημα με νίκη μέσα στο Αγρίνιο, την δεύτερη αγωνιστική η εικόνα του επί της Ξάνθης και μάλιστα εντός έδρας δεν ήταν ιδιαίτερα καλή.

Οι Περιστεριώτες έμειναν στο 0-0 με τους Ακρίτες, ωστόσο το κλίμα για τον Νταμίρ Κάναντι δεν "χάλασε" τώρα, αλλά πάει μερικές ημέρες πίσω, όταν η ομάδα του αποκλείστηκε στις καθυστερήσεις από την Ντιναμό Μπρεστ από το Europa League, όπως σας είχαμε γράψει και σε παλιότερο ρεπορτάζ.

Ο Γιώργος Σπανός δείχνει να τα έχει πάρει στο κρανίο με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με τα όσα έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής φέτος ο Αυστριακός προπονητής. 

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου συμφώνησε να φέρει στην ομάδα τον 30χρονο Ιβάν Κόβασετς, που αγωνίζεται ως 10άρι, για να ενισχύσει το ρόστερ, κάτι που όμως βρίσκει αντίθετο τον Κάναντι.

Ο 48χρονος τεχνικός δεν βλέπει τη δεδομένη χρονική στιγμή ανάγκη για απόκτηση ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή, όμως ο Σπανός έχει άλλη άποψη, κάτι που μαζί με τις φωνές του στα αποδυτήρια μετά το 0-0 απέναντι στην Ξάνθη, ενισχύουν την φημολογία πως τα πράγματα ανάμεσα στους δύο άνδρες δεν είναι όπως ήταν την περασμένη σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags