Facebook Pixel Sportdog.gr | Ασύλληπτη «μπίζνα» του Καρυπίδη - Τα παίζει όλα για όλα, χτυπάει κορυφή - Πολύ χρήμα...
| 2018-09-05 20:37:00

Ασύλληπτη «μπίζνα» του Καρυπίδη - Τα παίζει όλα για όλα, χτυπάει κορυφή - Πολύ χρήμα...

Sportdog Team
Ασύλληπτη «μπίζνα» του Καρυπίδη - Τα παίζει όλα για όλα, χτυπάει κορυφή - Πολύ χρήμα...

Μεγάλο κόλπο που τρελαίνει τους Αρειανούς. Θα κάτσει;

H διαφαινόμενη απόκτηση του Μερτζίμ Μαβράι αποτελεί την… κορωνίδα της μεταγραφικής ενίσχυσης του Άρη, η οποία ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακή το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θυμίζουμε άλλωστε ότι πριν λίγες οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν τα deals με τους Μανώλη Σιώπη, Νικολάς Μαρτίνες (από Ολυμπιακό) και Πέντρο Βίτορ (δανεικός από ΑΕΚ).

Η μεταγραφή του Αλβανού κεντρικού αμυντικού αποτελεί μια σπουδαία κίνηση του Θόδωρου Καρυπίδη, την οποία ανέλαβε προσωπικά κάνοντας ακόμα μια σημαντική οικονομική υπέρβαση το αφεντικό της «κίτρινης» ΠΑΕ.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη αποφάσισε πως άξιζε τον κόπο να ενισχύσει την ομάδα του με μια ακόμα δυνατή μεταγραφή, ανεβάζοντας το φετινό μπάτζετ σε επίπεδα που κάθε άλλο παρά νεοφώτιστη ομάδα θυμίζουν. Κάτι που δείχνει ξεκάθαρα τις υψηλές φιλοδοξίες που έχουν φέτος οι «κίτρινοι», οι οποίοι δεν σκοπεύουν να κάνουν τους… κομπάρσους στη Superleague.

Οι διοικούντες του Άρη είχαν «standby» τον Φλορεντίν Πογκμπά, όμως κατέληξαν στον Μαβράι, ο οποίος ήταν ο μεγάλος στόχος της ομάδας. Μάλιστα ο Αλβανός θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Άρη πίσω μόνο από τον Μπρούνο Γκάμα.

Φυσικά σημαντική συμβολή στις υπερβάσεις του Καρυπίδη παίζει και η στήριξη του κόσμου. Ήδη έχουν πωληθεί πάνω από 7.000 εισιτήρια διαρκείας από τους φιλάθλους, γεγονός που προσφέρει μεγάλη οικονομική βοήθεια στην ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags