Facebook Pixel Δεν ήθελε Φενέρ ο Φορτούνης - Πώς πήγαν Νότιγχαμ, Ανσαριφάρντ και Ταχτσίδης
| 2018-09-06 12:00:00

Τεράστιο κόλπο Μαρινάκη, απογειώνει Ολυμπιακό - Με ποιον είναι στα μαχαίρια, το ξέκοψε ο Φορτούνης!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τεράστιο κόλπο Μαρινάκη, απογειώνει Ολυμπιακό - Με ποιον είναι στα μαχαίρια, το ξέκοψε ο Φορτούνης!

Είναι πάρα πολλά τα λεφτά στο Λιμάνι. Ρεπορτάζ με ονόματα. 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πλάνο του Βαγγέλη Μαρινάκη για την… ολική επαναφορά στον Ολυμπιακό, καθώς όχι μόνο άλλαξε σχεδόν όλη την ομάδα και «ξεφορτώθηκε» όσους παίκτες είχαν βαριά συμβόλαια, αλλά βλέπει και το νέο ρόστερ του Πέδρο Μαρτίνς να πηγαίνει από νίκη σε νίκη και να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Μάλιστα, η επιτυχία των Ερυθρολεύκων αποτυπώνεται και οικονομικά, καθώς υπάρχει μείωση των δαπανών περίπου 20% όσον αφορά στο αγωνιστικό τμήμα, τη στιγμή που δεν υπάρχουν τα 20+ εκατ. ευρώ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έγινε και το «μπαμ» με τον Γιάγια Τουρέ, που είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος άσος του ρόστερ. Τρομερή επιτυχία για τον Ολυμπιακό που πλέον περιμένει τα αποτελέσματα και στο γήπεδο! 

Βέβαια, για να τρέξει το συγκεκριμένο πλάνο, χρειάστηκε να γίνουν πολλές κινήσεις μέσα στο καλοκαίρι, έξυπνες και γρήγορες, αλλά και η βοήθεια κάποιων μάνατζερ και κυρίως του Ζορζ Μέντες, με τον οποίο παρότι φάνηκε να έχουν κάποια… προβλήματα, τελικά όλα δείχνουν να είναι καλά, τόσο από τις μεταγραφές του Ολυμπιακού όσο και της Νότιγχαμ.

Δεν ήθελε Τουρκία ο Φορτούνης! 

Η… απόσταση που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στις σχέσεις του Ολυμπιακού με τον γνωστό μάνατζερ Πολ Κουτσολιάκο, αποδυναμώνει πάρα πολύ και τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τη Φενέρ και τον Κώστα Φορτούνη.

Το Sportdog.gr σας μετέφερε με χθεσινό ρεπορτάζ, πως μπορεί ο Έλληνας άσος να άρεσε στους Τούρκους, ωστόσο ποτέ δεν έγινε πρόταση, σε αντίθεση με τον Πέλκα. Ο άσος του ΠΑΟΚ δέχθηκε επίσημη κρούση από τη Φενέρ, όμως το… ταβάνι τους ήταν στα 5-6.5 εκατ. ευρώ και σε καμία περίπτωση δεν θα έφταναν τα 10 ή 15 εκατ. ευρώ που ζητάει ο Ολυμπιακός για τον Φορτούνη!

Επίσης, οι Τούρκοι μπορούσαν να δελεάσουν τον Πέλκα δίνοντας του συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στο 1.5 εκατ. ευρώ, όμως ο Φορτούνης δεν είχε καμία τέτοια πρόθεση ή προδιάθεση, υπήρχαν άλλωστε και οι πρόσφατες δηλώσεις του πως δεν ήθελε να πάει στην Τουρκία όταν γράφονταν για Φενέρ, ενώ οι δικές του απολαβές στον Ολυμπιακό είναι στο ένα εκατομμύριο ευρώ!

Άλλα… κόλπα με Ταχτσίδη και Ανσαριφάρντ

Μέχρι το 2020 υπέγραψε τελικά στη Νότιγχαμ ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr για να γίνει αυτό, χρειάστηκε να κάνει... κάτι σαν μείωση των αποδοχών του. Ο Έλληνας άσος είχε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το επόμενο καλοκαίρι με ετήσιες αποδοχές στις 600.000 ευρώ, όμως στη Φόρεστ υπέγραψε για δύο έτη και θα παίρνει πλέον 300.000 ευρώ τον χρόνο!

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος επίσης είχε έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο στο Λιμάνι, όμως αμειβόταν με 500.000 ευρώ ετησίως. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρομερό «μπάχαλο» με Φορτούνη και ΠΑΟΚ – Η τρελή πρόταση και το «όχι» που τους άφησε… κάγκελο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags