Facebook Pixel "Εμπλοκή" Σαββίδη στη μεταγραφή Αθανασιάδη - Μεγάλη μείωση αποδοχών για Κλάους
| 2018-09-07 22:10:00

Απίστευτη κίνηση Ιβάν με Κλάους και ΠΑΣ - Πότε έκλεισε το deal, τρελό «ψαλίδι» στα λεφτά του

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτη κίνηση Ιβάν με Κλάους και ΠΑΣ - Πότε έκλεισε το deal, τρελό «ψαλίδι» στα λεφτά του

Σενάριο που ψιθυρίζεται όλο και πιο πολύ για Αθανασιάδη.

H επιστροφή του Στέφανου Αθανασιάδη στην Ελλάδα είναι γεγονός, αφού ο διεθνής άσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Ηπειρώτες αναζητούσαν επιθετικό μετά την πώληση του Πέδρο Κόντε, ο Κλάους κυκλοφορούσε ελεύθερος στην αγορά και βρισκόταν στη λίστα του Γιάννη Πετράκη. Ο ίδιος ο παίκτης είχε κάνει το σχετικό άνοιγμα προς τον ΠΑΣ, με τον Έλληνα τεχνικό να δίνει τελικά το «πράσινο φως» για την απόκτηση του έμπειρου άσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών έκλεισε από χθες, άσχετα εάν ανακοινώθηκε σήμερα.
 

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές αποκαλύπτουν πως ο 29χρονος σέντερ φορ δέχθηκε τρελό «ψαλίδι» στις αποδοχές του συμφωνώντας με την ομάδα των Ιωαννίνων. Συγκεκριμένα, θα λάβει λιγότερα από 100.000 ευρώ ετησίως, τη στιγμή που το τελευταίο συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο προέβλεπε 700.000 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη συμφωνία με τη Μακάμπι Χάιφα στη συνέχεια του απέφερε 650.000 ευρώ!

Στην εν Ελλάδα επιστροφή του Κλάους συζητιέται ότι έπαιξε ρόλο και ο Ιβάν Σαββίδης. Όπως ακούγεται στη μανατζερική πιάτσα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ φέρεται να… ενεπλάκη στην υπόθεση παροτρύνοντας τον πρόεδρο του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις, να επενδύσει στον Κλάους για να καλύψει το κενό του Κόντε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε αναμμένα κάρβουνα παικταράς του ΠΑΟΚ - «Χαμός» στο ρόστερ, ατάκα-φωτιά Λουτσέσκου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags