Facebook Pixel Απίθανα πράγματα με Σκίμπε - Τράβαγαν τα μαλλιά τους στην Εθνική - Τι κουφό έκανε πάλι ο Γερμανός
| 2018-09-08 10:00:00

Απίθανα πράγματα με Σκίμπε - Τράβαγαν τα μαλλιά τους στην Εθνική - Τι κουφό έκανε πάλι ο Γερμανός

του Νίκου Στεργίου
Απίθανα πράγματα με Σκίμπε - Τράβαγαν τα μαλλιά τους στην Εθνική - Τι κουφό έκανε πάλι ο Γερμανός

Μάλλον την έχει δει... Ρεχάγκελ. Θα του βγει;

Σε ρυθμούς Εθνικής Ελλάδας κινούμαστε πλέον, καθώς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ξεκινάει απόψε (21:45, Epsilon) το αγωνιστικό ταξίδι στο UEFA Nations League από το Ταλίν και συγκεκριμένα από το Le Coq Arena, όπου φιλοξενήθηκε το UEFA Super Cup 2018 Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης. Θα συνεχιστεί την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στο Ferencvaros Stadion της Βουδαπέστης, στον δεύτερο και τελευταίο αγώνα μέσα στον Σεπτέμβριο για την Εθνική ομάδα, ο οποίος θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της έδρας της Ουγγαρίας.

Τα παιχνίδια μπορεί να είναι φιλικά, ωστόσο είναι πολύ σημαντικά, καθώς μέσα από το Nations League μπορούν οι εθνικές ομάδες να πάρουν ακόμα και το εισιτήριο της πρόκρισης για την τελική φάση του Euro.

Γι’ αυτό ο Μίκαελ Σκίμπε και οι παίκτες του συγκεντρώθηκαν την Τρίτη και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, έχοντας ως στόχο να ξεκινήσουν με δύο νίκες. Ο Γερμανός κόουτς μάλιστα, έχει βγάλει την 23άδα από την προηογούνενη εβδομάδα, ωστόσο του προέκυψε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος αισθάνθηκε έντονο σφίξιμο στον τετρακέφαλο στο ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης το περασμένο Σάββατο και υποχρεώθηκε να φύγει πρόωρα από το γήπεδο. Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για κάκωση αριστερού τετρακεφάλου και γι' αυτό «κόπηκε» από την Εθνική, με τον Μίκαελ Σκίμπε να κάνει την τεράστια έκπληξη όσον αφορά τον αντικαταστάτη του.

Ο ομοσπονδιακός κόουτς, παρότι ξέμεινε από δεξιούς μπακ, αποφάσισε να φωνάξει στη θέση τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, αφήνοντας άπαντες με το στόμα ανοιχτό.

Πρόκειται για ακόμα μία εντυπωσιακή κλήση από τον Γερμανό, ο οποίος αποφάσισε να πάει στα δύο ματς της Εθνικής χωρίς έτοιμο δεξιό μπακ. Αυτή τη στιγμή, ο μοναδικός παίκτης που είναι στην αποστολή και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας είναι ο Βασίλης Τροσίδης, ο οποίος όμως είναι ανέτοιμος και μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να βγάλει 90λεπτο, πόσο μάλλον να παίξει σε δύο ματς.

Πάντως, ο Μίκαελ Σκίμπε προτίμησε να βασιστεί στον «Τόρο» και στην εμπειρία του και να μην καλέσει κάποιον κανονικό δεξιό μπακ, αλλά έναν πέμπτο στόπερ στην αποστολή.

Οι παίκτες που κλήθηκαν από τον Μίκαελ Σκίμπε είναι αναλυτικά οι εξής: Καρνέζης, Μπάρκας, Γιαννιώτης, Κολωβέτσιος, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Οικονόμου, Τζαβέλλας, Λυκογιάννης, Γιαννούλης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Τζιόλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Πέλκας, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Μπακασέτας, Τάσος Δώνης, Μήτρογλου, Κουλούρης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags