Facebook Pixel Sportdog.gr | Πώρωσε τους Αρειανούς ο Καρυπίδης: «Μαγικό αυτό που έγινε στο Καυτανζόγλειο»!
| 2018-09-09 14:27:00

Πώρωσε τους Αρειανούς ο Καρυπίδης: «Μαγικό αυτό που έγινε στο Καυτανζόγλειο»!

Sportdog Team
Πώρωσε τους Αρειανούς ο Καρυπίδης: «Μαγικό αυτό που έγινε στο Καυτανζόγλειο»!

Εξήρε την παρουσία του κόσμου και κράτησε χαμηλά τη μπάλα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρής Καρυπίδης, στο πλαίσιο των εγκαινίων του περιπτέρου της ομάδας στην 83η ΔΕΘ, μίλησε για την παρουσία του συλλόγου σε όλα τα γεγονότα αλλά και για την μαγική -όπως την χαρακτήρισε- στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Άρης έχει επιστρέψει και η παρουσία θα του θα είναι σε όλα τα γεγονότα. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα, δεν χρειάζεται να είμαστε ενθουσιασμένοι, χαμηλά η μπάλα και συνεχίζουμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, δεν χρειάζεται ούτε να ενθουσιαζόμαστε ούτε να απογοητευόμαστε», είπε αρχικά για την παρουσία της ΠΑΕ Άρης στην 83η ΔΕΘ. 

Για την στήριξη του κόσμου: 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξή του, είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να μας στηρίζει και μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε πάρα πολλά πράγματα».

Σε ερώτηση σχετική με τα έργα που γίνονται στο "Κλεάνθης Βικελίδης"΄αλλά και όσα έγιναν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας:

«Γίνανε επενδύσεις, έχουμε ξεκινήσει από τις εγκαταστάσεις να οργανωθούμε, γιατί μια μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει μια υποδομή. Προχωράμε θα γίνουν πολλά έργα αλλά βήμα-βημά δεν γίνεται να γίνουν όλα αμέσως. Θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε πράγματα και στο Δασυγένειο και στις εγκαταστάσεις μας».

Για το πως βλέπει την ανταπόκριση των φιλάθλων: 

«Βλέπω ότι ο κόσμος είναι πολύ ενθουσιασμένος, είμαι πολύ χαρούμενος γι’αυτό, καθώς τρία χρόνια τώρα στον Άρη δεν έχω δει ξανά αυτό το πράγμα και αυτό που έγινε στο Καυτανζόγλειο τις προάλλες ήταν πραγματικά μαγικό. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει αυτή η υποστήριξη του κόσμου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags