Facebook Pixel Sportdog.gr | «Αιχμηρός» Τσίπρας για το ποδόσφαιρο – Ατάκες για παράγκες και υπόκοσμο – Τι είπε για τη Νέα Τούμπα
| 2018-09-09 16:57:00

«Αιχμηρός» Τσίπρας για το ποδόσφαιρο – Ατάκες για παράγκες και υπόκοσμο – Τι είπε για τη Νέα Τούμπα

Sportdog Team
«Αιχμηρός» Τσίπρας για το ποδόσφαιρο – Ατάκες για παράγκες και υπόκοσμο – Τι είπε για τη Νέα Τούμπα

«Καρφιά» του Πρωθυπουργού για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Αλέξης Τσίπρας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και μίλησε μεταξύ άλλων για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Για τη νέα έδρα του Δικεφάλου τόνισε ότι θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση μέσα στις επόμενες μέρες.

Παράλληλα, έκανε λόγο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που μαστίζεται από «παράγκες», χουλιγκανισμό και όρους υποκόσμου, επισημαίνοντας πως το πρωτάθλημα μας να βελτιωθεί και να διεξαχθεί όπως αυτά των προηγμένων ποδοσφαιρικά χωρών.

«Για τον ΠΑΟΚ, θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση τις επόμενες μέρες. Ο περιβάλλον χώρος θα περάσει στον Ερασιτέχνη, εφόσον υπάρχει επενδυτής, η πολιτεία πρέπει αυτό το έργο να το ενισχύσει. Μακάρι να μπορούσαν όλες οι ΠΑΕ να εκσυγχρονίσουν τις υποδομές. Να πάμε σε ένα ελληνικό Πρωτάθλημα με όρους όπως το βλέπουμε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και όχι με όρους παράγκας, με όρους υποκόσμου ή με όρους χουλιγκανισμού που πολλές φορές το βλέπουμε στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags