Facebook Pixel ΑΕΚ: Θα γίνει έκπληξη με Κονέ; - Σενάρια για Κίρχοφ και Πολάνσκι
| 2018-09-09 22:36:00

Τρελά σενάρια για μεταγραφή πρώην της Μπάγερν στην ΑΕΚ - Μ’ αυτόν τον Έλληνα θα γίνει η έκπληξη!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρελά σενάρια για μεταγραφή πρώην της Μπάγερν στην ΑΕΚ - Μ’ αυτόν τον Έλληνα θα γίνει η έκπληξη!

Οργιάζουν οι φήμες για τον εκλεκτό της Ένωσης!

Ο χρόνος πιέζει την ΑΕΚ, η οποία «ψάχνεται» ακόμα για τη μεταγραφή ενός αμυντικού χαφ, με τη παράθυρο για προσθήκες ελεύθερων παικτών να κλείνει στις 14 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με δημοσιεύματα, προτάθηκαν στην Ένωση δύο παίκτες με μεγάλη εμπειρία και πολύ καλό όνομα, ιδιαιτέρως στη γερμανική αγορά.

Πρόκειται για τους Γιαν Κίρχοφ και Όιγκεν Πολάνσκι. Ο πρώτος είναι 27 ετών και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός χαφ όσο και ως στόπερ. Θεωρήθηκε μεγάλο ταλέντο στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, με αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή στη Μπάγερν Μονάχου, δεν δικαίωσε όμως τις προσδοκίες.

Όσο για τον δεύτερο, είναι 32 ετών και έγινε γνωστός από την πενταετή παρουσία του στη Χόφενχαϊμ (2013-2018), για λογαριασμό της οποίας κατέγραψε 123 συμμετοχές, προτού μείνει ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, καμία εκ των δύο περιπτώσεων δεν παίζει σοβαρά για την ΑΕΚ.  Δεν προκύπτει από πουθενά ότι οι άνθρωποι της Ένωσης ασχολούνται με τους δύο παίκτες, οι οποίοι έχουν μεν προταθεί, αλλά δεν φαίνεται να συγκεντρώνουν πιθανότητες.

Για την ακρίβεια, στην ΑΕΚ δεν φαίνεται να προκρίνεται κάποια περίπτωση από τη λίστα των ελεύθερων παικτών μέχρι στιγμής. Εξαίρεση μπορεί να αποτελέσει ο Παναγιώτης Κονέ, για τον οποίο δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη. Άλλωστε, είναι ένας παίκτης που γνωρίζει πολύ καλά την ΑΕΚ από την περσινή του παρουσία και όσο δεν βρίσκεται άλλος αμυντικός χαφ στην αγορά, οι πιθανότητες να καταλήξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη δοκιμασμένη λύση του διεθνούς άσου παραμένουν υπαρκτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Έσκασε» νέα πληροφορία-βόμβα για Λάζαρο – Ποιος δικαιώνεται οριστικά; ΑΕΚ ή Ολυμπιακός;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags