Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποθέωση δίχως προηγούμενο από Ρέις για Βλαχοδήμο!
| 2018-09-10 14:03:00

Αποθέωση δίχως προηγούμενο από Ρέις για Βλαχοδήμο!

Sportdog Team
Αποθέωση δίχως προηγούμενο από Ρέις για Βλαχοδήμο!

Του έβγαλε το καπέλο.

Ο Νούνο Ρέις έκανε δηλώσεις στην «A Bola» και αναφερόμενος στον τερματοφύλακα της Μπενφίκα, Οδυσσέα Βλαχοδήμο, σχολίασε πως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως παίζει βασικός, καθώς αποτελεί υπόδειγμα επαγγελματία. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρέις για τον Βλαχοδήμο:

"​Για εμένα δεν ήταν έκπληξη ο Βλαχοδήμος να είναι βασικός στην Μπενφίκα. Εκείνη την εποχή που βρεθήκαμε στον Παναθηναϊκό, δεν είχε αρχίσει να παίζει από την αρχή, αλλά ήταν ήδη ένα παράδειγμα επαγγελματισμού.

Ήταν πάντα ακριβής, πάντα έτοιμος να δουλέψει και όταν συναντάς τέτοιους παίκτες  είναι ξεκάθαρο ότι αργά ή γρήγορα θα φτάσει η επιβράβευση. Ήταν ο νεότερος τερματοφύλακας και έτσι είχε λιγότερες ευκαιρίες, αλλά πάντα έδειχνε μεγάλη προθυμία να εργαστεί και όταν άρχισε να έχει ευκαιρίες σύντομα έδειξε τι μπορεί να κάνει.

Είναι από εκείνους τους τερματοφύλακες που σώζουν παιχνίδια. Είναι πολύ ποιοτικός, εξαιρετικός παίζοντας με τα πόδια, το οποίο στο σημερινό ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ καλός, εξελίσσεται και για μια άμυνα είναι πάντα καλό να έχει πίσω της έναν τέτοιο παίκτη. Αλλά νομίζω ότι η μεγαλύτερη αρετή του είναι η τεράστια θέληση να μάθει. Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος, θέλει περισσότερα". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags