Facebook Pixel «Νέος Λάζαρος» στην ΑΕΚ - Διαφορά με top άσο και κίνδυνος «κλοπής» - Θα… τρελαθεί ο Ουζουνίδης
| 2018-09-10 15:40:00

«Νέος Λάζαρος» στην ΑΕΚ - Διαφορά με top άσο και κίνδυνος «κλοπής» - Θα… τρελαθεί ο Ουζουνίδης

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Νέος Λάζαρος» στην ΑΕΚ - Διαφορά με top άσο και κίνδυνος «κλοπής» - Θα… τρελαθεί ο Ουζουνίδης

Παρασκήνιο που… καίει για το «πολυεργαλείο». Θα γίνει καμιά πλάκα;

Στην ΑΕΚ έχουν αφήσει αρκετές ανανεώσεις παικτών που πρέπει να διευθετηθούν μέσα στη σεζόν. Μία από τις πιο σημαντικές αφορά και του Έλντερ Λόπες, ο οποίος πέρυσι ήταν κατά πολλούς ο κορυφαίος αριστερός μπακ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Φέτος ο Πορτογάλος άσος έχει χάσει τη θέση του βασικού από τον Νίκλας Χουλτ, ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης δείχνει να τον εμπιστεύεται κι ως χαφ, μπροστά από τον Σουηδό, μια θέση που, πάντως, δείχνει τον βγάζει έξω από τα νερά του, όπως φάνηκε και στο ματς με τη Βίντι, όπου αντίκρισε μία ανόητη κόκκινη κάρτα που παραλίγο να στοιχίσει πολύ σοβαρά στην ομάδα του.

Μάλιστα, λόγω αυτού του γεγονότος, το τάιμινγκ δε μοιάζει ιδανικό για να αρχίσουν οι συζητήσεις για την παραμονή του Έλντερ Λόπες στην ομάδα. Παρόλα αυτά, όμως, στην «κιτρινόμαυρη» διοίκηση θέλουν να κλείσουν την υπόθεση, μιας και ο παίκτης έχει αρκετούς υποστηρικτές εντός του συλλόγου, με φανατικότερο όλων ίσως τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος θεωρεί τον παίκτη «πολυεργαλείο» που μπορεί να δώσει πολλά σε πολλές θέσεις.

Πάντως, στις πρώτες διερευνητικές κρούσεις που έχουν γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει παρατηρηθεί σημαντική απόσταση όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι. Ο παίκτης δεν έχει σίγουρα τις… τρελές απαιτήσεις του συμπατριώτη του, Αντρέ Σιμόες, ο οποίος αξιώνει συμβόλαιο 600.000 ευρώ το χρόνο, ωστόσο από την άλλη δε συζητάει σε αρχικό στάδιο για απολαβές που δε θα έχουν μπροστά τον αριθμό «5». Χρήματα που στην ΑΕΚ δεν έχουν καμία διάθεση να προσφέρουν, κάτι που προμηνύει… σκληρές διαπραγματεύσεις στη συνέχεια έτσι ώστε να επιτευχθεί συμφωνία.

Πάντως, στην Ένωση δεν έχουν πολλά περιθώρια στη συγκεκριμένη υπόθεση και μάλλον θα πρέπει να ικανοποιήσουν τον παίκτη, αν δε θέλουν να αντιμετωπίσουν μία περίπτωση ανάλογη με αυτή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Κι αυτό το λέμε γιατί ο Έλντερ Λόπες αρέσει δεδομένα στους μεγάλους εντός συνόρων ανταγωνιστές της ΑΕΚ…  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή-«έγκλημα» στην ΑΕΚ: Αυτός είναι ο φόβος και o τρόμος του Oυζουνίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags