Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερά πράγματα: Λέει «όχι» στη νέα Τούμπα ο ΠΑΟΚ λόγω... ΑΕΚ και τρελαίνει Τσίπρα
| 2018-09-10 22:07:00

Φοβερά πράγματα: Λέει «όχι» στη νέα Τούμπα ο ΠΑΟΚ λόγω... ΑΕΚ και τρελαίνει Τσίπρα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φοβερά πράγματα: Λέει «όχι» στη νέα Τούμπα ο ΠΑΟΚ λόγω... ΑΕΚ και τρελαίνει Τσίπρα

Τι παιχνίδι παίζεται στην προεκλογική χρονιά; Ποιοι το κατάλαβαν;

Αντίστροφα έχουν αρχίσει πλέον να μετράνε στον ΠΑΟΚ για το νέο γήπεδο, καθώς τα μηνύματα που λαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες είναι άκρως ενθαρρυντικά, ενώ δεδομένη είναι η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να ρίξει χρήμα και να κάνει πραγματικότητα το μεγάλο όνειρο όλων των φίλων του συλλόγου.
 

Κατά την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ, ο Αλέξης Τσίπρας επιβεβαίωσε πως η Κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα, με νομοθετική ρύθμιση, που θα έρθει στη Βουλή τις επόμενες μέρες, το χώρο του στρατοπέδου στην Άνω Τούμπα για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ το γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε κατά την παρουσία του στην Τούμπα το πρωί της Δευτέρας και ο Πανος Καμμένος.


Στον Δικέφαλο πάντως δεν… βιάζονται να χαρούν παρά τα όσα άκουσαν από τα πιο επίσημα χείλη της Κυβέρνησης, καθώς όπως ξεκαθαρίζουν στενοί συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη, δεν πρόκειται να μείνουν στα λόγια και περιμένουν άμεσα να δουν τις πράξεις. Γνωρίζουν άλλωστε πολύ καλά πως βρισκόμαστε πλέον σε προεκλογική περίοδο και ότι πολλές φορές οι πολιτικοί αρέσκονται στις μεγάλες υποσχέσεις.

Ίσως για αυτό μάλιστα ο Ιβάν Σαββίδης να απέφυγε να δώσει το παρών στην ΔΕΘ, παρότι γνώριζε εδώ και μέρες για τα όσα θα πει ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς ήθελε με αυτό τον τρόπο να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, πως δεν «μασάνε» από προεκλογικές ιστορίες.

Στον ΠΑΟΚ μάλιστα, έχουν αποφασίσει πως δεν πρόκειται… ξηλώσουν ούτε καρφάκι από την Τούμπα, εάν πρώτα δεν εξασφαλίσουν 100% την επόμενη μέρα του γηπέδου. Εάν δεν πάρουν πρώτα στα χέρια τους τις άδειες ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο έγγραφο για το νέο γήπεδο, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσουν το γκρέμισμα στο υπάρχον στάδιο. Μάλιστα, οι ασπρόμαυροι αναφέρουν χαρακτηριστικά πως δεν πρόκειται να «πέσουν στην παγίδα» που έπεσε η ΑΕΚ το 2004, όταν γκρέμισε το γήπεδο της ΑΕΚ ο Γιάννης Γρανίτσας, χωρίς να έχει εξασφαλίσει ότι θα γίνει σίγουρα η νέα έδρα της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η στάση πάντως αυτή του ΠΑΟΚ, που με τον Ιβάν Σαββίδη να είναι πανίσχυρος δεν έχει καμία ανάγκη να… συρθεί σε προεκλογικά παιχνίδια και ουσιαστικά θα τρέξει από μόνος του τις εξελίξεις, σίγουρα προβληματίζει την Κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος όπως φάνηκε κατά την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη τις προηγούμενες ημέρες, ποντάρει πολλά στη νέα Τούμπα αλλά και στη συνολική δυναμική του Δικεφάλου ενόψει εκλογών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Εμφύλιος» στον ΠΑΟΚ: Ανακοίνωση οργανωμένων κατά της ΠΑΕ - «Είστε προδότες»!

Τρομερή ανατροπή με την υπόθεση Λάζαρου - Έρχονται τα πάνω-κάτω, βάζουν φωτιά Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags