Facebook Pixel Sportdog.gr | Προειδοποιεί ο Σιμόες: «Κανείς δεν θα έχει εύκολο έργο με την ΑΕΚ»
| 2018-09-11 09:12:00

Προειδοποιεί ο Σιμόες: «Κανείς δεν θα έχει εύκολο έργο με την ΑΕΚ»

Sportdog Team
Προειδοποιεί ο Σιμόες: «Κανείς δεν θα έχει εύκολο έργο με την ΑΕΚ»

Το μήνυμα στους συμπατριώτες του έστειλε ο Αντρέ Σιμόες ενόψει Champions League λέγοντας πως τόσο η Μπενφίκα, όσο και η Μπάγερν με τον Άγιαξ, θα πρέπει να παλέψουν πολύ για να νικήσουν την ΑΕΚ.

Ο Αντρέ Σιμόες μίλησε στην πορτογαλική Ojogo για τα ματς της ΑΕΚ με την Μπενφίκα στον όμιλο του Champions League και όχι μόνο.

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ: «Ξέρουμε ότι το μεγάλο φαβορί είναι η Μπάγερν και μετά η Μπενφίκα σε αυτό τον όμιλο. Κι εμείς όμως έχουμε κάτι να πούμε σε αυτή την παρέα. Θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε δύσκολη τη ζωή και αν πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Γνωρίζουμε ότι οι τρει μας αντίπαλοι είναι πολύ δυνατοί και γνωστοί στην Ευρώπη, αλλά εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και να αποδείξουμε ότι μπορούμε με ωραίο ποδόσφαιρο να τα καταφέρουμε. Δεν θα έχουμε εύκολη αποστολή. Οι αντίπαλοί μας όμως δεν έχουν εύκολο έργο με μας...

Αυτό που ξέρω είναι ότι σε έξι μας απέναντι στην Μπενφίκα έχω πέντε ήττες και μία ισοπαλία. Έπαιζα σε υποδεέστερες ομάδες, αλλά τώρα θα είναι διαφορετικά. Για να μας κερδίσουνε θα πρέπει να παλέψουν σκληρά. Δεν έμεινα έκπληκτος από το 4-1 της Μπενφίκα επί του ΠΑΟΚ επειδή στο πρώτο ματς είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες. Όσα έχασε στη Λισσαβώνα, τα έβαλε στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags